Sådan fjerner du Mold på en elektrisk tandbørste

Sådan fjerner du Mold på en elektrisk tandbørste

Nogle gange bliver opladningsbasen på et elektrisk tandbørstehoved mugnet efter lange brugsperioder uden rengøring. Skimmelsvamp kan være giftig og bør straks fjernes. Hyppig rengøring af tandbørstebunden er af afgørende betydning for at holde skimmel og meldug i bugt. Udskift altid tandbørstehovedet, hvis formen er til stede. Udskift tandbørstehovedet regelmæssigt med tre måneders mellemrum.

Bland chlorblegemiddel med vand i forholdet 1 til 10.

Fjern hovedet fra bunden af ​​tandbørsten.

Dip rensebørsten i blegemiddelopløsningen.

Skrub banden af ​​tandbørsten rundt om udenfor, indtil der ikke er nogen form tilbage. Opfølg med rent, varmt vand og tør ned.

Skru møtrikken fra toppen af ​​bunden og rengør inde med rengørings tandbørste og blegemiddelopløsning.

Dip kluden i blegemiddelopløsningen. Skrub ned opladningen af ​​den elektriske tandbørste.

Tips

Hyppig rengøring af tandbørsten ved hjælp af en desinfektionstørring på samme måde som beskrevet ovenfor vil holde din elektriske tandbørste fri for skimmel. Rengør tandbørsten, når du udfører regelmæssig rengøring på dit badeværelse.

Advarsler

Bleach er en kaustisk væske, så sørg for at bære gummihandsker, når du rengør med den. Smid eller rengør grundigt alle varer, der anvendes i blegemiddelopløsningen. Hvis du undlader at gøre det eller indtager denne væske, kan det medføre alvorlig skade. Sørg for, at den tynde klud er rent hvid eller noget, du ikke bryr dig om, fordi blegemiddelet vil misfarve det.

Del:
Kommentarer