SĂĄdan fjerner du maven med mad

SĂĄdan fjerner du maven med mad

Hvordan kan du bruge mad til at slippe af med mavefedt? I næsten alle tilfælde er maven området den sidste del at tabe fedt. Det handler ikke kun om hvad du spiser. Kvaliteten af ​​fødevarer og den del du spiser er vigtige, men har du nogensinde overvejet en ordentlig syntaks? Det vil sige den rækkefølge, hvor du spiser mad fra grupper af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Hvis du ikke har det, så læs denne artikel for at få hjælp til din søgen efter rock-hard abs.

Sekventering

Første måltid: Forbered et morgenmåltid af kulhydrater-1 lille skål havregryn, ¼ kop frisk frugt.

Andet måltid: Lav dit næste måltid protein. Kyllingebryst, fisk eller en valleprotein shake kan spises på dette måltid.

Tredje måltid: Forbered dette måltid med afbalancerede kulhydrater, såsom friske grønne blade salater læst med sun-modne haven grøntsager. Balancerede kulhydrater på molekylært niveau har en balance mellem protoner og elektroner. Elektroner producerer energi inden for cellulære strukturer, som igen producerer energi, og det kræver energi at brænde fedtstoffer.

Fjerde måltid: Vælg et proteinelement til dig selv for dette måltid. Dette kan være en valleprotein shake, bagt fisk eller bagt kyllingebryst. Det er dette måltid, du vil stoppe kulhydratindtaget. Dette vil tilskynde din krop til at ty til lagrede brændstoffer som fedtstoffer.

Femte mĂĄltid: Forbered et andet mĂĄltid bestĂĄende af proteinbagt kylling, fisk eller valleproteinpulver.

Tips

At spise hver anden til tre timer opretholder din krops anabolske ydeevne. Dette betyder, at din forøgede metabolisme forbrænder fedtstoffer og fremmer opbygningen af ​​magert muskelmasse.

Vælg to dage om ugen for at øge dit kulhydratindtag. Kroppen acclimates hurtigt til enhver formel, herunder hvordan vi spiser. Det er vigtigt at ændre mængden af ​​kulhydratindtag. Dette øger dig BMR, eller Basil Metabolic Rate-hvor mange kalorier din krop brænder i ro. Ved at tabe din kulhydratindtagelse den følgende dag, forbliver BMR forhøjet og igen forbrænder flere fedtstoffer. Denne forøgede kulhydratdag bør finde sted på dage med højere aerob aktivitet for de bedste resultater.

Mål dine maddele. Spise fist-størrelse portioner under måltider smelter væk mave fedt.

Spor dine resultater. Hold en rekord ved hjælp af en impedans skala for at måle kropsfedt og vægt. Her er en formel, som du kan bruge til at spore mager muskelmasseforøgelse og fedt tab. Hvis din kropsvægt er 220 og din kropsfedtprocent er 33 procent, er dette din formel: 220 X.33 = 72.6 (pounds af kropsfedt). At beregne din magert muskelmasse trækker 72,6 fra din kropsvægt på 220; 220 - 72,6 = 147,4 pund mager muskelmasse. Denne formel hjælper dig med at tune de fødevarer, du spiser for at slippe af med uønsket mavefedt. Skift formlen for fødeindtagelse og ændre dine resultater.

Har dine måltider planlagt og forberedt på forhånd. Denne metode hjælper dig med at undgå de forkerte fødevarer og holde dig på rette spor.

Advarsler

I gennemsnit skal du kun miste ca. 2 pund fedtvæv (fedt) ugentligt. Mere end dette resulterer i at ofre magert muskelmasse, som er en katabolisk eller riveproces.

Del:
Kommentarer