SĂĄdan fjerner du logoer fra briller

SĂĄdan fjerner du logoer fra briller

Ligesom mange modetilbehør og tøj bærer briller et firmaselskab eller designer logo. Hvis du vil have folk til at kende mærket du har på, kan etiketten være et status symbol. Men der kan være tidspunkter, du vil ikke have logoet til at være indlysende. Du kan fjerne et logo, men det efterlader normalt et lille mærke på rammen. Hvis du har på en ramme, der har prøveobjektiver, uden recept, er logoet undertiden trykt på linsen også. Du fjerner logoet fra rammen og linserne med forskellige processer.

Dæk linserne med et lille håndklæde. Pak håndklæde hele vejen rundt om linserne for at beskytte dem mod skader.

Åbn templet eller rammens arm. Hvis der er et logo på hvert tempel, skal du gøre en ad gangen.

Placér kanten af ​​et Emery Board eller neglefil på kanten af ​​det bogstav eller symbol, du vil fjerne, og begynd at arkivere i meget små bevægelser frem og tilbage. Arbejde på et lille område ad gangen for at forhindre beskadigelse af rammen.

Gnid det omrĂĄde, hvor logoet var med meget fint sandpapir for at fjerne spor og glatte overfladen. Sand kun hvor logoet var placeret.

Støv af rammen og fjern håndklædet. Påfør et tyndt lag klart neglelak over området for at give det en skinne, der passer tæt sammen med resten af ​​rammen. Gentag det andet tempel om nødvendigt.

Vask og tør linserne.

Dip en vatpind i denatureret alkohol. Tillad overskydende alkohol at dryppe af.

Påfør spidsen af ​​bomuldspinne til logoet på linsen, og pas på at kun røre logoet på linsen. Swirl slutningen af ​​vatpinden i små cirkler. Gentag om nødvendigt med nye vatpind, indtil logoet er fjernet. Vask linsen med sæbevand, skyll og tør.

Advarsler

Fjernelse af et logo fra et objektiv efterlader normalt misfarvning eller et sløret område. Hvis logoet er på et fremtrædende sted på linsen, kan du ikke fjerne det.

Nogle objektivmærker bør ikke fjernes. Sikkerhedsbriller indgraveret på rammen og på linsen skal være til stede for at kontrollere, at linserne er lavet til passende sikkerhedsstandarder.

Del:
Kommentarer