Sådan fjerner du links fra en ATV-kæde

Sådan fjerner du links fra en ATV-kæde

Fjernelse af links fra en ATV-kæde kan være en skræmmende opgave uden de rigtige værktøjer og viden. For at udføre denne opgave skal du følge nogle regler, og du skal muligvis købe et ekstra værktøj, der ikke findes i de fleste daglige værktøjskasser. processen er meget enklere med brugen af ​​en universel kædesbryder, som findes hos de fleste motorcykelforhandlere for omkring $ 20,00.

Bryder kæden

Fjern hovedlinket med en flad hoved skruetrækker og tæl linkene på den gamle kæde. Tag ikke flere links ud end du har brug for. Dette er et trin, der ikke kan fortrydes let, så sørg for, at du ved præcis, hvor mange links du fjerner.

Linj kædesbryderen op med den bageste knap på det link, du ønsker at fjerne. Hvis du ikke har en kædespærre, smutter du fil eller slår hovedet af stiften, indtil det er i spidsen med linket.

Drej kædebøsningsskruebolten, indtil der er spænding på stiften, og drej kædebøsningsskruen med en justerbar skruenøgle, indtil stiften trykkes ud af bunden af ​​kæden. Hvis du bruger en kværn, skal du sætte stempelet på stiften på hovedet, når stiften er nede på jorden, og hammer stiften ud gennem bunden af ​​kæden. Sørg for, at dit slag er en mindre diameter end stiften, så den let kan passere gennem kæden. Sørg også for, at der er en åben overflade under linket, eller du vil binde linket til den hårde overflade nedenfor.

Genmonter kæden på ATV'en, og kontroller både længden og kæden. Sørg for, at kæden er på tandhjulene og rullerne korrekt.

Brug masterlinket til igen at sætte kæden på igen. Med en flad hoved skruetrækker spredes linket klippet lidt fra hinanden for at glide det over master link pin, mens du holder det på plads med et tang. Dette kan være en vanskelig opgave, men lidt tålmodighed og koncentration vil gå langt.

Del:
Kommentarer