Sådan fjerner du leddgiktskoder fra en hånd

Sådan fjerner du leddgiktskoder fra en hånd

Artritiske knuder er forårsaget af betændte led. Normalt, hvis du har det i den ene hånd, får du det i begge dele. Det er mest almindeligt i håndled og knogler. Ifølge Pub Med Central er der meget få behandlingsmuligheder for reumatoid arthritiske knuder. Lejlighedsvis går knuderne af sig selv. Assh.org siger, at kirurgiske indgreb kan være nødvendige for at maksimere funktionen og minimere deformitet, hvilket kan omfatte fjernelse af knuder, der lægger pres på led og sener. (Reference 2) Der er andre muligheder, du kan også prøve at fjerne arthritiske knuder fra dine hænder.

Tal med din læge om receptpligtig medicin, både oral og gel, til behandling af arthritiske knuder.

Injektioner af steroider kan reducere nodulernes størrelse og bringe lindring i nogle tilfælde.

Terapi kan hjælpe. Nogle mennesker har fået hjælp fra blødning eller træning af hænder i varmt vand, med splinter påført eller varmt og koldt blødgør. Disse terapier gør det ikke kun bedre, men hjælper betændelse og muskelspasmer.

Spis rigtigt. Oliesyre, en omega fedtsyre, vil hjælpe, fordi det hjælper med at holde betændelsen nede. Du finder den i olivenolie, fisk, nødder, frugt, hvidløg, urter, chokolade og te.

Tag vitamin D kosttilskud. Ifølge Pub Med.gov kan et større indtag af D-vitamin være forbundet med en lavere risiko for reumatoid arthritis.

Tips

Se din læge for den bedste behandling for dig.

Del:
Kommentarer