Sådan fjerner du kolesterolindskud på øjenlåg

Sådan fjerner du kolesterolindskud på øjenlåg

Et deponering af kolesterol i øjenlågsregionen eller 'Xanthoma' er noget, der almindeligvis kan opstå under tilstanden af ​​type II hyperlipoproteinæmi eller hypercholesterolemisk xanthomatose. Xanthomer er faktisk ikke smitsomme, gule bulger af kolesterol, der bliver deponeret i øjenlågene og manifesterer de høje niveauer af kolesterol i kroppen. Den eneste etiologiske faktor, der er involveret i årsagssammenhængen af ​​tilstande som Xanthoma, er høje niveauer af kolesterol med lav densitet i kroppen. Andre symptomer, der er relaterede og bekræfter forekomsten af ​​tilstanden af ​​type II hyperlipoproteinæmi er brystsmerter og fedme. En rutinemæssig kontrol af kroppens lipidprofil kan afværge forekomsten af ​​type II hyperlipoproteinæmi eller hypercholesterolemisk xanthomatose.

Lav en aftale med en læge. Følg kosten og konsum medicinerne som foreskrevet af lægen.

Undgå indtagelse af fødevarer, der har fedt og kolesterolindhold i dem. Dette vil hjælpe med at forringe tilstanden af ​​Xanthoma.

Opt for ledelsen mulighed for kosmetisk kirurgi, hvis diæt restriktioner og medicin ikke giver de ønskede resultater inden for den fastsatte periode. Men diætrestriktioner skal stadig følges, selv efter den kirurgiske procedure for at forhindre gentagelse af Xanthoma.

Advarsler

Xanthomer kan også forekomme hos patienter med diabetes, og derfor er det vigtigt at konsultere en læge i udseende af Xanthomas for at vide mere om den nøjagtige underliggende årsag.

Del:
Kommentarer