Sådan fjerner du klæbestoffet fra munden

Sådan fjerner du klæbestoffet fra munden

Denture klæbemiddel kommer i creme eller pulverform og holder proteser på plads på tandkød. Når tandproteser fjernes, kan resterende klæbemiddel forblive omkring tandkødens tandkød og tag samt på selve proteserne. At slippe af med denne rest fra munden hjælper med at opretholde ordentlig mundhygiejne og kræver kun varmt vand og en vaskeklud eller blød tandbørste.

Skift din mund med det hotteste vand, du kan tolerere, når du har fjernet dine denturer. Varmt saltvand kan bruges.

Brug en blød tandbørste eller vaskeklud til forsigtigt at skrubbe alt resterende klæbemiddel på tandkød og tag i munden.

Gentag trin. Fortsæt med at skubbe munden med vand og skrubbe væk klæbemiddel efter behov, indtil hele fløden og pulverresten er væk.

Tips

At reducere mængden af ​​klæbemiddel, du bruger, før du indsætter dine proteser, kan også lette processen med at rense din mund. Skrub proteser med en tandprotes børste under varmt vand for at fjerne resterende creme eller pulverklæbemiddel. Nogle virksomheder er begyndt at komme ud med klæbebånd, som de hævder at tilbyde samme niveau som cremer eller pulvere, men uden rod.

Advarsler

Ifølge Geriatrisk Tandlægning er det vigtigt at fjerne alt klæbemiddel fra mund og tandproteser for at opretholde god oral sundhed.

Del:
Kommentarer