Sådan fjerner du klæbemiddel fra din hud

Sådan fjerner du klæbemiddel fra din hud

Uanset om du forsøger at fjerne et almindeligt båndhjælpeprodukt eller et selvklæbende tape på et større sår, kan du få mindre smerte ved at følge nogle enkle trin.

Løsn bandagen ved at placere en fugtig, varm vaskeklud over bandagen i ca. 10 minutter, eller indtil bandagens kanter begynder at løsne. Rengør vaskekluden efter behov.

Træk forsigtigt kanterne rundt om bandagen og begynde at løfte den væk fra huden. Hvis det stadig er for svært eller smertefuldt at fjerne, skal du placere den varme, fugtige vaskeklud på de udsatte dele af huden, hvor bandagen allerede er fjernet, og langsomt arbejde bandagen af ​​huden. At holde hudtjenesten hjælper med at fjerne bandage.

Fjern resterende klæbemiddel ved at bruge fælles produkter, du har omkring huset.

Dab en vaskeklud generøst med vegetabilsk olie og forsigtigt gnide det område, hvor klæbemidlet er blevet efterladt. Mineralolie eller babyolie kan bruges ved at hælde en lille mængde på en bomuldskugle, et håndklæde eller en vaskeklud og placere det over klæbemidlet i et øjeblik eller deromkring. Gnid forsigtigt de klæbrige ting væk.

Sug en bomuldsbold eller et håndklæde med neglelakfjerner med acetone, og tør forsigtigt af området for at fjerne klæbemidlet.

Advarsler

Sørg for at såret har helet helt før du fjerner bandagen. Neglelakfjerner har en stærk lugt og kan irritere følsom hud.

Del:
Kommentarer