SĂĄdan fjerner du keloider fra industrielle piercinger

SĂĄdan fjerner du keloider fra industrielle piercinger

En industriel piercing indebærer, at ørebrusk er gennemboret i to separate områder, der er forbundet med en lang, lige barbell. Til tider kan en keloid udvikle sig på det industrielle piercingsted. En keloid er en afrundet, hævet rød eller lilla ar. Selvom årsagen er ukendt, kan keloider aftage med hjemmebehandling. Imidlertid kan nogle keloider forblive på industriområdet selv med hjemmebehandling. På dette tidspunkt bør en læge fjerne keloid kirurgisk eller ved andre godkendte behandlinger.

Bland 4 tsk. havsalt med 1 gallon destilleret vand. Mikrobølge saltvandet så varmt som du kan stå. Placer dit øre i skålen med vand. Sug den industrielle piercing i varmt havsaltvand to eller tre gange om dagen i fem minutter ad gangen.

Kombiner bagepulver og hydrogenperoxid for at danne en pasta. Påfør pastaen til det industrielle piercingsted efter havsaltet.

Krymp tre aspirinpiller ved hjælp af bagsiden af ​​en ske eller en anden metode. Sug en vatpind i vand. Dyp bomuldspindel ind i det knuste aspirin og læg det derefter på den industrielle piercing keloid. Lad aspirin på øret i 20 minutter før skylning.

Få kortisoninjektioner en gang om måneden fra en læge. Cortison er den mest almindelige behandling for keloider.

Søg efter andre professionelle behandlinger, hvis kortisoneindsprøjtningerne viste sig at være mislykket. Din læge kan henvise dig til en professionel specialiseret i kirurgi, laserbehandling, stråling og silikone gelforbindelser.

Tips

Du kan også anvende æblecidereddike til keloid hvert 30. minut. Det kan dog forårsage irritation af huden.

Del:
Kommentarer