Sådan fjerner du glasfiber fra hænder og fingre

Sådan fjerner du glasfiber fra hænder og fingre

Glasfiber er et materiale, der ofte bruges af bygherrer og byggearbejdere til isolering. Glasfiber indeholder små skarpe glaspletter, der er tilbøjelige til at sidde fast i huden, så du skal dække så meget som din krop som muligt ved at bære lange bukser, lange ærmer, arbejdstøvler og tunge handsker, når du arbejder med glasfiber. Men selvom du følger dette råd, er det højst sandsynligt, at du stadig får splinter, normalt i huden på dine fingre og hænder. Sammen med smerten forbundet med glasfiber splinter, gør materialet også dig kløe ukontrollabelt.

Kør et varmt vandbad. Tilsæt en generøs mængde Epsom salt. Sug i badet i 20 til 30 minutter. Skyl under varmt brusebad. Dette vil fjerne eventuelle taber glasfiber splinter samt hjælp med kløe.

Søg efter synlige splinter i dine hænder og brug pincet til forsigtigt at trække dem ud.

Rive en strimmelbånds tape ud og hold det forsigtigt på det berørte område på dine fingre og hænder. Træk båndet langsomt af. Brug en anden strimmelbåndsbånd og gør det samme, kun skræl det i modsat retning. Dette vil hjælpe med at fjerne splinter for små, for at du kan se.

Kør langsomt et par gamle nyloner eller strømper over det berørte område. De små glasflasker vil blive fanget på nylonmaterialet og komme ud af huden.

Se en læge, hvis du stadig føler smerte og ubehag efter at have forsøgt disse midler.

Tips

Sug tøjene du havde på, når du håndterede glasfiberen i varmt vand. Vask derefter disse tøj af sig selv på den varmeste cyklus, der er tilgængelig på din vaskemaskine.

Del:
Kommentarer