SĂĄdan fjerner du gigt krystaller

SĂĄdan fjerner du gigt krystaller

Gigt er en smertefuld form for arthritis, der opstår, når urinsyre niveauer bliver for høje, ifølge WebMD. Dette sker, fordi leveren producerer mere urinsyre end kroppen er i stand til at udskille. Over tid kan de store mængder urinsyreindhold i blodet begynde at danne gigtkrystaller, som ligger i leddene i kroppen og kan være yderst smertefulde. Fjernelse af gigtkrystaller kan udføres hjemme.

Drikk cirka 50% af din samlede kropsvægt i ounces vand om dagen. For eksempel ville en person, der vejer 200 pund, drikke ca. 100 ounce vand. Ifølge Podiatry Channel kan dette medvirke til at reducere mængden af ​​gigtkrystaller i kroppen.

Undgå at drikke alkohol, som kan hæve indholdet af urinsyre i kroppen, hvilket forårsager, at gigtkrystallerne bliver værre.

Forbruge usødet kirsebær. Ifølge Podiatry Channel kan spise friske, frosne eller konserverede usorterede kirsebær sænke niveauerne af urinsyre i blodbanen.

Undgå at spise store mængder fisk, kød og fjerkræ under et gigtangreb. Ifølge Mayo Clinic bør daglig indtagelse af disse fødevarer begrænses til fire til seks ounces.

Tal med din læge om medicin, der kan hjælpe med at fjerne urinsyre fra blodet. Disse lægemidler, som f.eks. Probalan, kan kun ordineres af en læge og kan forårsage bivirkninger som mavesmerter og udslæt ifølge Mayo Clinic.

Del:
Kommentarer