Sådan fjerner du fedt fra dine albuer og våben

Sådan fjerner du fedt fra dine albuer og våben

Face det - når vi ramte 40ish... fedt ser ud til at angribe os fra alle retninger. Jeg tror, ​​at jeg lige blev 40, da jeg kiggede ned og fandt denne vidunderlige lomme af fedt på min ELBOW! Jeg var allerede væmmet med fedtet helt øverst på mine hofter. At være en tynd person spekulerede jeg bare på, hvordan disse fede aflejringer kommer på sådanne mærkelige steder. Jeg fandt ingen svar. Jeg har opdaget, hvordan man fjerner fedtet fra min albue og for at styrke musklerne i mine arme, som min krop glemmer at bruge. Dette er så simpelt og nemt, og det kan gøres, mens du ser tv, hvis du vælger det.

For at udøve musklerne, som du ikke bruger, skal du holde din albue lige, uanset om du har det på din sofas arm eller prop noget noget under det. I det øjeblik du bøjer din arm bruger du helt forskellige muskler. Hold armen lige!

Derefter skal du blot hæve din hånd som i billedet (hold armen lige). Du kan mærke en forbrænding på bagsiden af ​​din hånd og de muskler, der løber underlaget fra albue til skulder. Det er godt. Det betyder, at du ikke har brugt disse muskler, og derfor har fedt fundet sin lykkelige lille vej på din arm.

Løft din hånd ind i denne stilling så længe du kan, tag den ned og hæv den igen. I de næste ti minutter skal du bare hæve og sænke din hånd. Dette vil opbygge disse muskler tidligere uberørt og brænde fedtet på disse muskler.

Det er det! Du er færdig! Bare gør denne enkle lille øvelse ti minutter om dagen, og du vil bemærke, at fedtet begynder at løbe fra dette område.

Hvis du vil have hurtigere resultater, skal du bruge en lille håndvægt. Husk, at bare at få disse muskler brugt i første omgang er et godt skridt!

Tips

Dette virker også ud i flabben under dine arme. bøjning af din albue gør dig træne musklerne oven på skulderen, hold albuen lige, og du træner musklerne under armen. Gå figur.

Del:
Kommentarer