Sådan fjerner du et forkølelsessår i 24 timer

Sådan fjerner du et forkølelsessår i 24 timer

Hvis du får forkølelsessår, betyder det, at du har herpesvirus. Mens der ikke er nogen kur mod herpes, er der forskellige behandlinger til rådighed til behandling af forkølelsessår. Hvis du har et forkølelsessår, som du skal slippe af med hurtigt, kan du bruge visse behandlinger til at gøre det. Mens der ikke er nogen garanti for, at du helt kan slippe af med det kolde øm inden for 24 timer, kan du i det mindste forbedre sit udseende og komme på vej til genopretning inden for denne tidsperiode.

Se straks lægen. Din læge kan ordinere antiviral medicin, hvilket vil hjælpe det kolde øm til at forsvinde hurtigere. Sådan antiviral medicin er mest effektiv, når den tages ved første tegn på forkølelsessår.

Spis almindelig yoghurt. Naturlige yoghurt, der indeholder acidophilus, understøtter immunsystemet og hjælper med kroppens genopretningsproces. Du kan også anvende denne yoghurt direkte på dit kolde ømme for at få hurtigere genopretning.

Brug over-the-counter behandlinger. Aktuelle behandlinger, der indeholder docosanol, hjælper koldsår til at helbrede hurtigere. Påfør cremen, balsam eller salve mindst fem gange inden for 24 timer for effektivt at slippe af med det kolde ømme. Du kan anvende de aktuelle behandlinger oftere for mere hensigtsmæssige resultater.

Tag Lysine kosttilskud. Lysin er en naturlig aminosyre, som hjælper i mundens genopretningsproces. Tag 1.000 mg lysin ved første tegn på det kolde ømme. Dette vil fremskynde helingsprocessen.

Påfør zink til dit kolde ømme. Tilgængelig i creme og salve former, aktuelt zink hjælper din krop til at helbrede fra koldsår hurtigere.

Placer en kold komprimering på dit kolde ømme. Sæt isen i en blød klud eller sug en vaskeklud i frigid vand og hold det på det kolde øm i to til tre minutter. Gør dette flere gange i hele 24-timersperioden. Koldheden vil trække varme ud fra såret og reducere smerte og hævelse i området.

Gnid aloe vera gel på det kolde øm. Denne naturlige behandling kan forhindre det kolde ømme i at udvikle sig fuldt ud. Opt for naturlig aloe vera gel, som er fri for tilsatte dufte og farvestoffer.

Del:
Kommentarer