Sådan fjerner du en masse med forbindelse W

Sådan fjerner du en masse med forbindelse W

Moles kan ikke kun påvirke dit udseende og selvværd, men de kan også være farlige for dit helbred. Ethvert forsøg på fjerning af muldvarp skal ske med lægens godkendelse. Til små, godartede moler, der kun påvirker dit udseende, kan læger anbefale at bruge lægemidler til brug for håndkøb og metoder til at tage sig af problemet. Dette kan være en billigere og mindre invasiv måde at opnå det udseende, du ønsker. Forbindelse W, som normalt sælges som en vortefjerner, anbefales nogle gange at fjerne disse små uskadelige mol.

Anbring sammensætningen W gel på enden af ​​en vatpind. Du kan bruge slutningen af ​​et tandstikker, hvis mulden er ekstremt lille.

Påfør gelen til muldvarpet og pas på at dække hele området. Lad gelen tørre.

Gentag de to første trin to gange dagligt i mindst en uge. Molen begynder at tørre op og skulle være helt væk efter denne tid.

Lav en aftale med din læge for at sikre, at det berørte område ser ud som det skal, og at der ikke er behov for yderligere foranstaltninger.

Advarsler

Forsøg ikke at fjerne mølleprocedure uden samtykke fra din læge. Kun muld, som din læge anser sikker, skal fjernes ved hjælp af denne metode.

Del:
Kommentarer