Sådan fjerner du en guvernør fra golfvogne

Sådan fjerner du en guvernør fra golfvogne

Guvernøren er en lille elektronisk enhed, der sidder på din golfvogns motor. Du kan ikke engang vide, at det er der, medmindre du leder efter det, eller hvis du læser manualen, der fulgte med din golfvogn. Formålet med denne enhed er at kontrollere vognens hastighed og holde den under en bestemt hastighedsgrænse. Ved at fjerne dette kan du nå hurtigere hastigheder og have lidt mere sjovt. Før du får din golfvogn bevæger sig hurtigere, skal du først fjerne guvernøren.

Se bag sædet på din golfvogn for en lille plastplade, der holdes på plads med to skruer. Brug skruetrækker til at fjerne skruerne.

Tag plastpladen af ​​og læg den på et passende sted. Du skal lægge denne plade på igen, når du fjerner guvernøren, så sørg for at du husker, hvor du sætter den.

Tjek indersiden af ​​golfvognen for at finde guvernøren. Denne lille enhed er formet som en T og har en midterdel, der er tykkere eller bredere og bevæger sig frem og tilbage. På samme tid skal du kigge efter en bolt, der skærer gennem guvernøren og vedhæfter den til motoren.

Fjern bolten, der holder guvernøren på plads. Når du gør dette, skal guvernøren falde fra motoren, selvom du stadig ser nogle kabler tilsluttet. Brug et par wire cutters til at skære dem ud og placere elektriker tape over enderne.

Placer plastpladen tilbage på plads og skru den lukket med din skruetrækker. Din golfvogn skal nu fungere uden guvernøren, der holder din hastighed tilbage.

Del:
Kommentarer