Sådan fjerner du dine ører, når du er syg

Sådan fjerner du dine ører, når du er syg

At være syg kommer med sit eget sæt af problemer som træthed, nysen, kropssmerter og løbende næse. Men ofte bekæmper koldt eller bihulebetændelse andre problemer som ørebelastning. Et tilstoppet øre kan udløse tinnitus og forringe hørelsen. Heldigvis er overbelastning i øret ikke en permanent tilstand, og ørerne plejer at pope som slimafløber. Hvis du ikke vil vente på overbelastning til at klare sig selv, er der naturlige løsninger og produkter, der tilbyder hurtig lindring.

Fortryd trængsel med over-the-counter medicin. Slimdræning kan hurtigt ophæve eller fjerne øjenbelastning. Tag kolde eller sinus medicin med en ekstra decongestant for hurtig relief. Brug som anvist.

Løs slim i øret med damp. En varm, våd klud eller håndklæde anbragt mod dit tilstoppede øre kan hjælpe tynd slim og stoppe overbelastning, når du er syg.

Tag et langt varmt brusebad. Fugt produceret fra et dampende badeværelsebruser fremmer slimdræning og hjælper med at afmontere tilstoppede ører.

Brug en befugter, når du er syg. Tænd en luftfugter for at fjerne trængsel i næsen, brystet og ørerne. Brug en cool-tåge befugter.

Drik gennem et halm eller sug på slik. Inhalation af luft og bevægelsen af ​​at sutte på slik eller tyggegummi kan hjælpe med at pope ørerne og lindre overbelastning.

Ryd din næse for at hjælpe med at trække ørerne ud. Blæs din næse for at bryde op og slippe af med fanget slim fra forkølelsessystemet eller sinusproblemerne. Blæsning kan hurtigt pope ørerne og genoprette hørelsen.

Del:
Kommentarer