Sådan fjerner du brune pletter fra tænder

Sådan fjerner du brune pletter fra tænder

Nogle gange, på trods af vores bedste indsats, kan vores tænder opbygge tarter og plaque; og de begynder at blive farvede med brune eller gule. Fælles årsager er din morgendosis kaffe, te, cola eller cigaretter. Selv opholder sig væk fra disse, garanterer ikke sikkerheden. Visse medikamenter og aldring kan medføre, at dine tænder bliver farvede med brun.

Bland en halv spiseskefulde sodavand med en halv tsk eddike og en 1/4 tsk bordsalt. Slash denne blanding rundt i din mund i 1 minut lige efter du har børstet tænderne, så det virker som mundskyl.

Mash 15 Tulsi efterlader sammen med en orange orans tørre skridt. Du kan bruge dette som tandpasta at børste med; men det virker også, hvis du kager det på dine tænder og efterlader det i 5 minutter eller så, før du skyller munden ud med varmt vand.

Slib jordbær i en fin pasta og dab omkring dine tænder. Gnid den indvendige del af en appelsinskind langs dine tænder for at fjerne jordbærpastaen og på samme tid anvende tænderblegningseffekterne af orangehinden.

Drys salvie over din tandblegepasta, inden du begynder at børste, og børste dine tænder normalt med salvieberiget tandpasta. Alternativt kan du børste ved hjælp af fuld salveblader.

Pensel mellem hvert måltid og brug hvidt pasta, hvis det er muligt. Anvend de nemme at bruge midler, som at gnide appelsinskind over dine tænder og tandkød i løbet af dagen, og lav pastaerne og vasker til brug om natten, før du går i seng.

Tips

Du kan erstatte jordbær med tomater eller amalaki, da de begge er rige på vitamin C.

Advarsler

Du kan mærke svagt ubehag eller prikken i tandkødet med nogle af disse midler, men hvis du føler andre symptomer eller bliver syge, skal du se en læge.

Før du forsøger at bruge nogen af ​​disse midler, skal du sørge for at se en tandlæge og finde ud af den bagvedliggende årsag til dine tynd pletter. Ændring af medicin eller afslutning af rygning kan drastisk reducere farvning uden yderligere handling.

Del:
Kommentarer