SĂĄdan fjerner du Bra Strap Marks

SĂĄdan fjerner du Bra Strap Marks

Når man går til at ændre og bemærker stygge bh mærker, kan de blive et problem. Det kan være et stort problem, hvis du vil have en stropløs kjole samme aften. Den gode nyhed er, at der er nogle nemme ting, du kan gøre for at hjælpe med at fjerne bh-remmærker. Endnu bedre, du kan fjerne dem med varer, du sandsynligvis har i dig hjemme lige nu.

Fjern din bh så hurtigt som muligt for at hjælpe med at fjerne brystremmærkerne på ryg og skuldre. Hvis du bruger din bh længere end nødvendigt, vil det kun forværre mærkerne. Tillad din hud tid til at genvinde fra pres og bremsning af bh stropper.

Tag et langt varmt brusebad for at hjælpe med at fjerne bæltebånd fra din krop. Lad varmt vand løbe ned over skulderen og ryggen. Brug en eksfolierende svamp og lidt kropsvask. Massage de områder af din krop, hvor mærkerne vises. Dette vil hjælpe med din omsætning, og det skal hjælpe din hud til at virke glat.

Gnid ryggen og skulderen kraftigt med et håndklæde, når du træder ud af brusebadet for at hjælpe yderligere glatte væk udseendet af bh rem mærker.

Brug body lotion på ryg og skuldre. Hæld en generøs del af lotion ind i din håndflade; Massage det i dine skuldre og ryg. Dette hjælper med at blødgøre din hud og reducere udseendet af bh-remmærker. Hvis det er svært at komme tilbage med lotionen, skal du spørge en ægtefælle eller en ven om at gnide den på din ryg for dig.

Tips

Forhindre bh rem mærker, før de vises ved at sørge for at du har den passende størrelse bh. Derudover skal du sørge for, at dine bælter er justeret til den rigtige længde, så de ikke er for stramme på dine skuldre.

Del:
Kommentarer