Sådan fjerner du bedbugs uden professionel hjælp

Sådan fjerner du bedbugs uden professionel hjælp

Bedbugs er små insekter, der kan leve næsten overalt, som i hoteller, forretningskontorer, lejligheder og hospitaler. Bedbugs kan inficere et hjem ved at rejse på tøj fra et sted til et andet eller kravle gennem revner i dit hjem. En bedbug skjuler ofte under madrasser, bag hovedgavler, i sofaer, tæpper og billeder, der kommer ud hovedsagelig om natten for at fodre på menneskeligt blod. Tegn på bedbug bites omfatter kløe om natten samt små røde bump eller udslæt. Der er flere trin, du kan tage hjemme for at slippe af med en bedbug angreb.

Skridt til at slippe af med bedbugs

Fjern alt sengetøj fra hvert soveværelse i dit hjem og vask det i varmt vand. Tør sengetøjet i din tørretumbler på høj varme i mindst 20 minutter. Vask alle tøj, der blev udsat for væggelus.

Vakuum toppen af ​​madrasserne, mellem madrasserne og boksfjedrene. Vacuum også dit hovedbræt. Vakuum alle tæpper og bag billeder. Bortskaf vakuumposen ved at indpakke den i en plastikpose og tage den uden for huset.

Fyld en spand med varmt vand, og slip to pind med Pine-Sol i vandet. Vask bag hovedgavlene og billeder for at fjerne fækalt materiale, der forlades af sengeløber. Smid svampen væk efter brug.

Dæk alle sengetøj og puder med en madras og pudebetræk for at forhindre, at de resterende søværn undslipper, og lægge sengene igen.

Placér klæbende brædder rundt om sengen for at fange eventuelle resterende sengeløber, og hæk klæbebånd bag hovedgærden.

Advarsler

Brug aldrig pesticider på madrasser eller tæpper. Pesticider kan forårsage hudirritation, og hvis de indtages ved et uheld kan de få en sygdom.

Del:
Kommentarer