SĂĄdan fjerner du bakterier i maven

SĂĄdan fjerner du bakterier i maven

En opbygning af bakterier i maven kan have mange ubehagelige bivirkninger. Sår, fordøjelsesproblemer og lav immunitet er bare nogle af de måder, hvorpå det kan påvirke dig. Gode ​​bakterier dræber dårlige bakterier, fjerner disse effekter og giver en følelse af generel sundhed. Når man kæmper for at slippe af med dårlige bakterier i maven, er indtagelse af fødevarer og kosttilskud, der indeholder gode bakterier, den bedste måde at angribe. Antibiotika dræber alle bakterier i maven og bør kun anvendes i alvorlige tilfælde, hvor infektioner kan medføre alvorlige sundhedsmæssige problemer eller er livstruende.

Steps

Drik tre spiseskefulde æblecidereddike en eller to gange om dagen. Æblecidereddike har antifungale, antivirale og antibakterielle egenskaber.

Drik 2-3 liter vand om dagen for at rydde den giftige og bakterielle opbygning i kroppen.

Spis mad, der er højt i gode bakterier, da de gode bakterier i maven vil dræbe de dårlige bakterier. Disse fødevarer omfatter fermenterede fødevarer såsom yoghurt, ost, miso, syltede grøntsager og surkål. Hold øje med fødevarer, der siger "aktive" eller "levende" kulturer.

Indarbejde et probiotisk supplement i din daglige rutine. Disse indeholder ofte over en milliard levende bakterier, som dræber de dårlige bakterier i maven og balancerer din tarmflora.

Se din læge for antibiotika, hvis du har smerter. Vær opmærksom på, at antibiotika dræber alle bakterier i maven, herunder gode bakterier, som kan forlade din immunitet meget lavt.

Del:
Kommentarer