Sådan fjerner Blackheads fra ører

Sådan fjerner Blackheads fra ører

Blackheads er en form for acne. De ligner små gullige eller sorte støt eller stik i porerne og er forårsaget af for meget olie i huden. Selvom hudorme generelt forekommer omkring næse eller hageområde, kan de forekomme på andre steder, som øret.

Huden på øret er tyndere og mere spændt end på de fleste andre dele af kroppen, så acne der vises der kan være særlig smertefuldt. Desuden kan forsøg på behandling af acne forkert forårsage skræmmende og må ikke fjerne dine hudorme. Af disse årsager er det vigtigt, at fjernelse af blackhead sker meget nøje.

Vask dine hænder og øret med mild sæbe og vand, før du forsøger at håndtere blackhead (s) direkte. Dette vil hjælpe med at forhindre infektion.

Brug et eksfolierende middel meget forsigtigt på det berørte område for at hjælpe med at udstille blackhead (n) og vaske den døde hud væk. Skyl derefter huden og klapp den tør.

Meget fjernelse af acne starter med at trykke en varm kompress op mod huden, hvor blackhead (e) skal fjernes. Som et alternativ kan du skabe damp ved at bruge varmt vand fra vasken. Brug kompressen eller dampen i mindst 5 minutter. Dette åbner porerne og gør fjernelsen af ​​blackhead lettere, mindre smertefuld og mindre tilbøjelig til at forårsage ardannelse.

Klem blackhead (s) meget forsigtigt, hvis det stadig er efter peeling og dampning. Brug ikke dine negle, da dette vil beskadige huden. Efter eksfoliering af huden og åbning af porerne, bør fjernelse af blackhead være let. Hvis lyset klemmer ikke fjerner blackhead, skal du ikke klemme hårdere; det er bedre at lade blackhead forblive end at forsøge at tvinge det ud af poren. Alternativt kan du købe et blackhead fjernelsesværktøj, som plukker ud hver plet individuelt gennem et lille rundt hul i bunden. Hvis du bruger denne metode, skal du være yderst forsigtig, da det kan forårsage ardannelse.

Skyl huden grundigt og klap det tørt, når du har færdiggjort din acne-fjernelse mission.

Tips

Undgå olieholdige fødevarer, spis masser af grøntsager og drik masser af vand. En sund kost er afgørende for at forhindre, at hudorme opstår i første omgang.

Hvis tilstanden bliver ukontrollabel, konsulter en hudlæge.

Advarsler

Undgå at bruge hårde kemikalier på acne uden tilsyn af en læge, da de kan forværre huden.

Del:
Kommentarer