Sådan Fixes en tredemøllebælte, der ikke er centreret?

Sådan Fixes en tredemøllebælte, der ikke er centreret?

Løbebånd giver fordelene ved en løbende eller walking træning fra komforten i dit hjem. Det løbende bælte løber langs et dæk, så du kan gå eller løbe på plads. Bæltet er typisk centreret på gangdækket på fabrikken, men i nogle tilfælde er båndspændingen for løs eller for stram, hvilket får båndet til at skifte. Centrering af løbebåndets løbebånd er en simpel opgave.

Fjern konsolnøglen og afbryd tredemølleens netledning.

Pick up kantene af bæltet i midten af ​​gangdækket. Gør dette forsigtigt og ikke tvinge bæltet op. Den skal løfte 2 til 3 tommer fra den løbende platform, hvis bæltet har korrekt spænding. Hvis bæltet ikke løfter op til mindst 2 tommer, er det for stramt og skal løsnes. Hvis den løfter mere end 3 tommer, er den for løs og skal strammes.

Stram spændebåndets spænding ved at sætte den hex-nøgle, der følger med din tredemølle, ind i rulleboltene på bagsiden af ​​gangdækket og dreje begge bolte en kvart omdrejning med uret.

Løsn spændingen i det løbende bælte ved at dreje begge baghjulsboltene et kvart omdrejning mod uret.

Pick up kantene af bæltet igen for at kontrollere spændingen.

Fortsæt med at dreje boltene i en kvart omgang, indtil du opnår den rigtige spænding.

Træk løbebåndet igen og sæt nøglen ind igen i konsollen.

Lad løbebåndet køre med sin laveste hastighed i et par minutter for at fastslå, hvilken vej det er flyttet fra midten.

Fjern nøglen igen og tag netledningen ud.

Drej den venstre valsebolt en halv omdrejning med uret, med den medfølgende hex-nøgle, hvis løbebåndet er flyttet til venstre.

Drej venstre rullebolt mod uret halvt, hvis gangbælte er flyttet til højre. På nogle løbebånd bliver du nødt til at dreje den højre baghjulsbolt, hvis den er flyttet til højre. Hvis den venstre bolt ikke vender mod uret, må du ikke tvinge den. Prøv at dreje den rigtige bolt i stedet.

Træk løbebåndet igen og indsæt konsolnøglen.

Sæt løbebåndet med sin laveste hastighed og se det løbe i et par minutter for at sikre, at bæltet er indstillet korrekt.

Del:
Kommentarer