Sådan Fixes en Elliptical Machine

Sådan Fixes en Elliptical Machine

En elliptisk maskine er en alsidig, ikke-vægtbærende øvelsesmaskine. Designet til at efterligne bevægelsen af ​​løb, kan det tage et par forsøg på at vænne sig til bevægelsen af ​​armene og fodpedalerne, men du får en god cardio træning. Men hvis du har en hjemme, og du bruger det ofte, kan du finde ud af, at du har brug for reservedele til at lave enkle reparationer.

Tjek din brugervejledning til diagrammer og definitioner. Du skal bruge disse oplysninger, når du sætter elliptikken sammen igen. Du vil også have brug for definitioner, hvis du skal ringe til kundesupport for at få hjælp.

Vær opmærksom på, at modstanden ofte er den del, der kræver reparation. Modstand styres magnetisk, så ofte, hvis maskinen arbejder, men modstanden ikke indstilles korrekt eller overhovedet, kontroller de bolte, der sikrer magneterne. Hvis de er løs, vil modstanden glide. Hvis boltene er fine, skal du kontrollere magneterne selv ved at bruge en køleskabmagnet og se om det er tiltrukket eller afstødt af din køleskabmagnet. Hvis ikke, har magneterne magnetiseret og skal udskiftes.

Overvej at hvis fodpedalerne er fastgjort med bolte, kan enhver glidning fastgøres med hurtig brug af skruenøglen. Men hvis fodpedalerne er beskadiget eller brudt, skal du bestille nye fodpedaler (se Ressourcer nedenfor) i stedet for at risikere, at pedalen går i stykker, mens du er på maskinen.

Kontrollér håndstængerne. Selvom ikke alle mennesker bruger dem, da de kan hæve din puls med op til 20 procent, kan de også blive slidte. Mens løse håndstænger typisk har brug for en simpel stramning af bolten, skal du sørge for ikke at overtrække, da boltene kan gå i stykker.

Ved, at hvis aksen er bøjet, er det sandsynligvis, at du har brug for en ny maskine. Aksen er den elliptiske centrets orientering. Hvis maskinen blev brugt af en person, der overstiger den maksimale vægtgrænse, kan den blive bøjet eller beskadiget. Det er ikke en nem løsning, og en bedre ide er at opgradere til en mere robust maskine.

Del:
Kommentarer