Sådan Fix Muffled Hearing i ét øre

Sådan Fix Muffled Hearing i ét øre

Muffled hørsel i ét øre kan have mange forskellige årsager, hvoraf nogle er meget små, og du kan forsøge at løse dig selv. Nedenstående er flere trin, som du kan følge, som kan løse din lydhørhed i ét øre.

Kontroller, at du ikke har vand i dit øre. Dette kan ske efter svømning, brusebad eller enhver form for aktivitet, der involverer et stort volumen vand nær dit øre. Hvis du tror det kunne være tilfældet, kan du forsigtigt tippe øret mod din skulder på den berørte side for at lade vandet strømme ud.

Prøv at rengøre voksopbygningen ud af dine ører ved hjælp af en q-tip. Hvis du ikke har en stor mængde voks opbygget i dine ører, renser du dem ud med en q-tip, kan du reducere din dæmpede hørelse. Hvis du beslutter dig for at prøve denne metode, skal du sørge for, at dine q-tips er sterile, og at du er meget blid med dem rundt og inde i øret.

Forsøg at fjerne voksopbygningen i øret med voksblødgøringsdråber og vandvanding. De fleste apoteker og apoteker sælger kits, der indeholder øre dråber for at blødgøre voksen i dit øre og en pære, der holder vand til vandingsprocessen. Kitsne leveres normalt med detaljerede instruktioner og koster mindre end 10 dollars.

Reducer muskelspændingen omkring øret. Der er mange muskler, der omgiver dit øre og hals og kan påvirke den måde, du hører, når de er for spændte. Prøv at tage et varmt bad eller ligge ned for at hvile dine nakke muskler.

Lad ikke muffled hearing gå ubehandlet. Nogle årsager til dæmpet hørelse i det ene øre kan være alvorlige, og det er meget vigtigt at blive set af en læge, hvis din dumme hørelse ikke løser op med det samme eller er forbundet med nogen form for smerte.

Advarsler

Kontakt din læge eller læge, hvis du oplever lydløs hørelse i et øre for at sikre, at du ikke har en alvorlig tilstand. Sådan artiklen er blot forfatterens mening og er ikke på nogen måde, form eller udgør en erstatning eller erstatning for korrekt medicinsk behandling og udgør ikke medicinsk rådgivning.

Del:
Kommentarer