Sådan Fix Lækage i Sportsballer

Sådan Fix Lækage i Sportsballer

Mens oppustelige sportsbolde er udformet til at modstå ujævn behandling og forhold, forekommer der til tider skader, der kan føre til lækage i kuglen eller ventilen, som påvirker integriteten og anvendeligheden af ​​orbben. Når der er en lækage i din fodbold, fodbold, basketball eller volleyball, er der enkle trin til at reparere det, før du giver bolden helt op. At handle hurtigt for at reparere en kuglelæk vil forlænge sit liv og få dig ret tilbage til banen eller banen.

Find lækagen

Indblæs kuglen ved hjælp af en kugleblæsere eller pumpe. Dyk bolden i en spand fyldt med vand. Se efter, at boblestrømmer kommer ud af bolden for at identificere lækager og lækagesteder. Bemærk, at bobler, der kommer fra sømme, kommer fra rummet mellem kugles panel og blære, og ikke nødvendigvis en lækage. Disse bobler stopper, når den fangede luft er frigivet. Kontinuerlige bobler betyder en lækage. Markér bolden, hvor lækager er til stede.

Ventil lækage reparation

Hvis bobler stammer fra midten af ​​ventilen, har bolden en defekt ventil. Forsøg på at rengøre ventilen med en nøgne blæsende nål indsat et par gange for at vaske væk snavs og snavs. Hvis lekken fortsætter, skal du udskifte ventilen med en ny, kompatibel ventil. Fjern ventilen i henhold til boldmodelens anvisninger. Sug en kompatibel ny ventil i sæbevand. Sæt den nye ventil ind i kuglens åbning og skru den fast på plads. Blæs bolden og lad det stå i 24 timer for at sikre, at lækagen ikke fortsætter, og ventilen er sikker.

Overflade lækage reparation

Hvis lækagen stammer fra overfladen af ​​bolden, er der sandsynligvis en lille punktering i blæren og / eller overfladen, der forårsager lækagen. For at reparere denne lækage, blæs bolden op, indtil den er omkring 75 procent fuld. Brug en kugle reparation tætningsmiddel, der kan findes på din lokale sportsforretning butik. Våd forseglingsbeholderens indsatsnål med vand, og skub det helt ind i ventilen. Sprøjt reparationsforseglingen i bolden i fem til seks sekunder. Blæs bolden helt op. Bounce bolden 10 gange for at tillade tætningsmiddelet at blive fordelt jævnt på indersiden af ​​boldens blære, så lad bolden sidde i en time med lækkestedet mod jorden for at tillade tætningsmidlet at afregne. Retest for lækager ved at nedsænke i vand for at finde yderligere lækager og afprøve tætningsmidlet.

Alternative reparationsmetoder

En anden mulighed for at reparere en overflade lækage uden tætningsmiddel er gennem varme. Varme kniven på en kniv eller skruetrækker ved at flytte den frem og tilbage over en flamme. Gnid bladet over det lækre område, indtil vinylen smelter. Lad vinyl hærde i mindst fem minutter. Reinflate bolden og test igen for lækager. Cykel dæk rør patch kits kan også bruges til at reparere en lækker sportsbold. Disse kan købes hos en lokal cykelbutik eller sportsforretning. Følg instruktionerne i rørpakken.

Del:
Kommentarer