SĂĄdan Fix en Bowling Ball, der fik Scuffed & Nicked

SĂĄdan Fix en Bowling Ball, der fik Scuffed & Nicked

Selv omhyggelige ejere skal reparere scuff marks og nicks efter at have brugt en bowlingkugle i løbet af mange spil. Dette er uundgåeligt: ​​Slam en tung bold på jorden og mod stifter og noget skader vil forekomme. Men små dings behøver ikke at ødelægge dit spil eller tømme din tegnebog; Du kan polere, lappe, sand og genopveje bolden for at genoprette sin hastighed og snap.

Trin 1

Polsk din bowlingkugle. Enhver bowlinghall butik kan sælge dig polsk og abralon pads. Sæt en lille smule polsk på kuglens overflade, og gnid den derefter over overfladen med fingrene. Gnid bolden med puden for at fjerne scuffs på overfladen. Hvis bolden er meget snavset eller har scuff-mærker, skal du muligvis bruge en rengøringsmiddel specielt formuleret til at fjerne olier og jord i snavs.

Trin 2

Sand overfladen af ​​din bowlingkugle for at fjerne nicks og ridser. Graden af ​​sandpapiret afhænger af den effekt, du vil have din bowlingkugle i sidste ende. For eksempel, hvis du kugler bolden med hvert skud, vil lavere grit fungere bedre, når du sliber overfladen.

Trin 3

Prøv et "insta-patch" -sæt, der sælges af pro-butikker og online. Disse anbefales ikke til store ufuldkommenheder, men du kan reparere små huller og nicks ved at fylde dem med harpiks og derefter slipe og polere området for at sikre, at det er glat.

Trin 4

Vend bolden tilbage for at løse eventuelle andre vridninger, du bemærker. Invester i en bolde spinner, hvis du bowler ofte nok til at begrunde shelling ud et par hundrede dollars. Placer bolden i spinneren og følg instruktionerne i din specifikke spinner. Alternativt kan du tage din skål til en pro shop for at få det til at genopstå. Du behøver ikke at udføre denne opgave for ofte; en gang efter hver 30 eller 40 spil vil være tilstrækkelig.

Del:
Kommentarer