SĂĄdan finder du et ASA Softball Team

SĂĄdan finder du et ASA Softball Team

Amatør Softball Association, også kendt som ASA, er en non-profit frivillig organisation, der har hold til mænd og kvinder i alle aldre. ASA blev dannet i 1933 og førte kampagnen til at tilføje softball til de olympiske lege. At finde et ASA softballhold er det første skridt i at deltage i Amatør Softball Association.

Vurder, hvor dedikeret spilleren er. Et gennemsnitligt Softball Association softballhold praktiserer mindst to gange om ugen og spiller i turneringer mindst en gang om måneden. Spilleren skal være afsat nok til at følge de strenge regler og tidsplanforpligtelser.

Besøg softball-websteder som Fastpitchsoftball.net eller Softball.org. Softball.org, ASAs officielle hjemmeside, listen over regler, regler og softball turneringer. Webstedet giver dig mulighed for at søge efter hold i og omkring dit område. Fastpitchsoftball.net tillader besøgende at søge efter hold efter navn, aldersdeling, klassificering, by og stat.

Gennemgå holdene i dit område, der er i din klassificering. Hvis der ikke er nogen hold i dit område, skal du bruge den generelle søgning til at finde holdene tættest på dig.

Gå til turneringsdelen af ​​Fastpitchsoftball.net for at finde turneringer i dit område. Find de hold, der matcher dem fra dit område. Besøg mindst 2 af deres turneringer.

Se de udvalgte hold i turneringsspil for at få en bedre ide om deres coaching stilarter og færdigheder. Tal med forældre om deres erfaringer med holdet og tal med coaches mellem spil for at se om de har forsøg på at blive ude i den nærmeste fremtid. Når du snakker med trænerne, spørg om reglerne for deres hold.

Tal med mindst 2 forskellige hold før du beslutter dig for at prøve. Nogle træner udprøver mulige spillere ved regelmæssig praksis, mens andre kun holder prøver ud et par gange om året.

Del:
Kommentarer