Sådan finder du den rigtige størrelse Bat

Sådan finder du den rigtige størrelse Bat

Spillere unge og gamle nyder baseball af mange årsager, ikke mindst fordi det kræver lidt udstyr ud over handsker, et felt, en bold og en flagermus. At vælge den rigtige flagermus kan hjælpe dig med at slå dit bedste, mens du bruger den forkerte flagermus vil forhindre din evne til at ramme overhovedet. At bestemme præcis, hvor stor en flagermus du har brug for, kan være svært, især til nybegyndere. Heldigvis, hvis du holder et par tip i tankerne, vil du altid kunne vælge den rette flagermus for din størrelse og behov.

Bestem, hvilken størrelse din flagermus skal være, alt efter din alder - de fleste amatørspillere bruger aluminiumsfladder i stedet for træ. Alle spillere under 12 bør bruge flagermus med en 2 1/4-tommer tønde. Højden afhænger dog mere specifikt af alder, især hvis du er under 16. Hvis du er mellem 5 og 7 år, skal din flagermus være 24-26 tommer lang. Hvis du er 8 eller 9, skal din flagermus være mellem 26 og 28 tommer lang. Hvis du er 10 til 12 år gammel, skal din flagermus være mellem 28 og 31 tommer lang. Hvis du er 13 eller 14 år, skal din flagermus være 31 til 32 inches lang. Endelig, hvis du er 14-16 år, skal din flagermus være 32 til 33 inches lang.

Hvis du er interesseret i at dimensionere din flagermus mere præcist, eller hvis du er kortere eller højere end gennemsnittet for din alder, skal du fortsætte til trin 2.

Mål din højde med et målebånd. Placer den ene ende af målebåndet på gulvet. Brug din fod til at forankre målebåndet på plads. Stå op lige og forlæng målebåndet, indtil det når toppen af ​​dit hoved. Optag denne måling.

Brug målingen du ankom til i trin 2 for at bestemme den ideelle slagstørrelse for dig. Ifølge Louisville Slugger, en kendt bat maker, hvis du er mellem 3 fod og 3 fod-4 høje, den ideelle størrelse er 27 til 28 inches. Hvis du er mellem 3-fod-5 og 3-fod-8, er den ideelle slagstørrelse til dig 27 til 29 inches. du er mellem 3 fod og 9 og 4 meter høj, du vil gerne vælge en flagermus, der er 28 til 30 inches lang. Hvis du er mellem 4 fod-1 og 4-fod-8, er den ideelle slagstørrelse til dig 29 til 31 inches lang. Hvis du er 4-fod-9 til 5 meter høj, er den ideelle slagstørrelse til dig 30 til 32 inches. Hvis du er mellem 5-fods-1 og 5-fods-8, er den batestørrelse, du ønsker, 31 til 33 inches. Hvis du er fra 5 fod til 9 til 6 meter høj, vil du gerne vælge en flagermus, der er 33 til 34 inches lang. Hvis du er 6-fod-1 eller højere, skal du vælge en flagermus, der er mellem 33 og 34 inches lang.

Bestem den rigtige vægt for din flagermus. Spillere, der vejer mere, vil typisk have en tungere flagermus. Den bedste måde at bestemme er ved at svinge et par flagermus og finde ud af, hvilken der føles bedst. Gå til en sportsforretning og prøv en række flagermus, og tag et par gynger med hver. Flagermuset skal føle sig tungt i dine hænder, men ikke så tungt, at du kæmper for at svinge det og ikke så let, at momentet i din sving overstyrer slagtrets vægt og får dig til at bevæge dig fremad.

Indsnævre dine valg ved at bruge de målinger, der er beskrevet i trin 3, når du har fundet ud af, hvilken vægt af flagermus du vil have. Prøv at svinge en flagermus i længdeområdet, der passer til din højde, hvilket også er den rigtige vægt for dig. Dette skal hjælpe dig med at finde ud af, hvilken flagermus der passer til dine behov.

Del:
Kommentarer