Sådan finder du den bedste læge

Sådan finder du den bedste læge

Når du vælger en læge, er gode legitimationsoplysninger vigtige. Men en positiv sengemåde er lige så vigtig. Forestil dig dig selv på en læge kontor. Som du fortæller lægen dine symptomer, skriver han noter på computeren, og det er indlysende, at han ikke fuldt ud lytter til dig. Når han opsummerer dine symptomer, er mange detaljer udeladt, og du er usikker på hans anbefalede behandling. Dette er ikke kun frustrerende, det kan være farligt for dit helbred. Når det kommer til sundhedspleje, er det afgørende at vælge en læge, der er både kompetent og omsorgsfuld. Her er et par skridt på hvordan du finder læge, der passer dig.

Anfør alle de kvaliteter, du leder efter i en læge. Opdel kvaliteterne i kategorier af vigtigst, en vis betydning og mindst vigtig. Optag dette i din notesbog, så du har en håndgribelig liste i hånden.

Skriv ned navnet på alle dine tidligere læger og læg deres navn ud for de kvaliteter, du har angivet. Kontroller for at se, hvilke kvaliteter de mangler.

Tjek internetsider som PatientsRightToKnow.org. Disse websteder giver dig mulighed for at kontrollere legitimationsoplysninger og tidligere fejlbehæftelsesdrag inden for din respektive stat. Find også websteder, der giver dig lægeanmeldelser.

Spørg dine venner og familie til anbefalinger samt navnene på læger, de ikke anbefaler. Tag noter og tilføj dette til listen, du allerede har startet.

Tjek telefonbogen og lav en liste over læger kontorer, du planlægger at besøge.

Besøg et websted og spørg læge specifikke spørgsmål som "Hvor lang tid bruger du hos hver patient?", "" Kan jeg kontakte dig via telefon eller e-mail, "" Hvordan bryder du dårlige nyheder? " og "Dictate du (lav en rapport om besøget) mens patienten er i stuen?" Dette vil afsløre lægenes tilgængelighed og sengetøj måde.

Overhold lægens kropssprog. Kontroller, om han eller hun kigger på dig, mens du snakker. Det afslører, at lægen er engageret i samtale. Kontroller, om han eller hun ryster hånden ved indgangen. Dette afslører varme og venlighed.

Gå til et andet lægerkontor og gentag trin 6 til 7. Husk at være tålmodig; læge shopping er ikke en nem opgave.

Tag noter efter besøg på hvert websted, noter hvad du kunne lide og hvad du ikke kunne lide. Efter at have besøgt alle websteder, vejer hver læger fordele og ulemper og bestemmer hvilken læge bedst repræsenterer det, du leder efter. Tillykke med, du har fundet den bedste læge for dig.

Del:
Kommentarer