SĂĄdan finder du den bedste elektroniske muskelstimulator

SĂĄdan finder du den bedste elektroniske muskelstimulator

En elektronisk muskelstimulering (EMS) er et muskeløvelsesværktøj, der kan bruges hjemme. De videnskabeligt designet systemer er for det meste bærbare, lette og har vist sig at fungere effektivt. Olympiske konkurrenter i sovjet- og østblokken brugte muskelstimulerende midler i årevis til at opbygge muskler. Når elektroderne er tilsluttet kroppen, sender de en serie elektriske signaler, der effektivt kontraherer og slapper af musklerne. De fleste videnskabeligt designede systemer er bærbare og lette. EMS nyder både nybegyndere og fagfolk til maksimal styrkeforbedring, spiller en rolle i rehabilitering og bruges i vid udstrækning i klinikker til behandling af nogle skader.

Trin 1

Kig efter et system, der giver dig mulighed for at kontrollere hviletider mellem brug. Men hvis du vil koncentrere dig om dine abdominale muskler, skal du vælge en, der automatisk slukker et par sekunder efter et par minutter, da disse muskelgrupper kun kan udarbejdes til udholdenhed i op til 15 minutter ad gangen.

Trin 2

Overvej brugervenlighed, når i markedet for at købe en EMS. Dyre maskiner med højere hertz er bærbare med batteri eller plug-in muligheder. Disse fungerer bedst for atleter på farten.

Trin 3

Vælg en med gode puder. De fleste EMS er udstyret med en pakke elektrodepuder sikret med borrelås. Dette er besværligt at bruge og tidskrævende. Selvklæbende puder anbefales mere.

Trin 4

Forhør dig om garantien, når du sammenligner produkter. En pengene tilbage garanti viser, at producenten har tillid til produktets pålidelighed.

Del:
Kommentarer