Sådan figurer du Baseball Stående

Sådan figurer du Baseball Stående

Uanset om man forsøger at formulere holdninger til et privat baseballhold eller forsøge at finde ud af forskellige scenarier for Major League Baseball-turneringer, kan det være nyttigt for fans at vide, hvordan man beregner baseballstandarder. Ved at bestemme disse positioner behøver man at holde øje med hvert holds individuelle præstationer i løbet af en sæson for at rangere dem og, afhængigt af ligaens opsætning, bestemme, hvem der skal spille i postseasonen. Generelt består basebalancen af ​​fire hovedkomponenter: Et holds gevinster og tab, dens gevinstprocent og antallet af spil det er at tage føringen i positionerne.

Opret et regneark eller et stykke papir med mindst fem kolonner. Skriv hvert hold i alfabetisk rækkefølge under den første kolonne. Placer et overskrift på "W" for sejre i den anden kolonne, en "L" for tab over den tredje kolonne, "Pct" for at vinde procent over den fjerde og "GB" for spil bag den femte.

Spørg hvert holds præstationer i løbet af sæsonen. Skriv antallet af sejre, som hvert hold har direkte til højre for sit navn på regnearket under "W" kolonnen. Skriv tabene under kolonnen direkte til højre mærket "L."

Tilføj antallet af sejre og tab for hvert hold for at bestemme det samlede antal spil, der spilles. Så tag antallet af sejre, hvor et bestemt hold har en opdeling af det med antallet af spil, der spilles. Resultatet er holdets vindende procent. For eksempel ville et 40-10 hold have spillet 50 spil i løbet af en sæson. At dividere 40 ved 50 resulterer i en vindende procent på.800, hvilket betyder at holdet har vundet 80 procent af sine spil. Med henblik på beregning af placeringerne registreres vinderprocenten i decimaltal til tre steder. For eksempel ville et hold med en vindende procentdel af.6666 gentage blot blive registreret som.667.

Rangere hvert hold ved at vinde procent, med den højeste øverst på placeringerne og den nederste i bunden.

Bemærk topholdet i stående samlede rekord. For at bestemme antallet af spil, som hvert hold skal gøre for at fange lederen, trækker det antal tab, som lederen har, med sit antal sejre. Gør den samme beregning, men denne gang trækker det tilbageholdende hold tab fra sine gevinster. Træk de to resultater op og divider det resulterende tal med to. Hvis Team X f.eks. Leder positionerne ved 40-10, mens Team Y er i tredje med en rekord på 35-14, vil beregningen gå som følger: (40-10) - (35-14) / 2 = 4,5. Team Y vil således være 4,5 spil bag Team X. Placer denne værdi i kolonnen mærket "GB" for hvert hold. Indsæt ikke et nummer i kolonnen "GB" ved siden af ​​førsteholdet.

Udfyld de resterende emner under kolonnen "GB" og sørg for, at hvert hold er angivet i den rigtige rækkefølge fra top til bund. Holdene skal være i faldende rækkefølge af både vindende procent og antallet af spil bagved.

Del:
Kommentarer