Sådan fejlfindes EZ GO Opladere

Sådan fejlfindes EZ GO Opladere

EZ-GO elektriske golfvogne er blandt de mest populære typer vogne fundet på kurser i dag. Deres pålidelighed og deres virtuelle stille, takket være en elektrisk motor, gør dem venlige for dem, der tager til forbindelserne. Fordi de er elektriske, er et af de mere almindelige områder, du kan støde på problemer, med opladningssystemet. Når vognen ikke udfører som angivet, er der trin, du kan tage for at fejle laderen.

Slut opladeren til en DC-strømkilde. Du bør høre en klik lyd, hvis opladeren fungerer korrekt. Hvis du ikke hører en kliklyd, skal du kontrollere sikringerne, som forklares i trin 3.

Tilslut AC-indgangen til et kendt godt stik. Der skal være en humming sound. Hvis der er en humming sound, er systemet fint. Hvis der ikke er nogen lydende lyd, fortsæt til trin 6.

Afbryd opladeren fra både AC- og DC-strømkilderne, hvis opladeren ikke klikker, når den er tilsluttet til DC-strømkilden.

Fjern skruerne, der holder opladerhuset sammen, ved hjælp af en Phillips skruetrækker. Start med håndtagskruerne og gør derefter forsiden og bagsiden af ​​sagen. Du kan åbne laderen ved at løfte op på bagsiden af ​​den og trække den frem for at løsne den.

Brug en spændingsmåler til at kontrollere sikringerne på DC-ledningen og sørg for kontinuitet i kredsløbet. Indstil måleren til kontinuitet, og du skal høre et bip, når testerne er tilsluttet sikringen. Hvis du ikke hører et bip, betyder det, at sikringen er dårlig og skal udskiftes.

Træk AC- og DC-strømkilderne ud for at kontrollere netledningen, hvis opladeren ikke er tændt, når den er tilsluttet.

Fjern opladerdækslet, som forklaret i trin 4.

Brug voltmåleren til at kontrollere strømforsyningens kontinuitet. Du ville bruge den samme procedure som du brugte på DC-ledningen.

Del:
Kommentarer