SĂĄdan fejlfindes et Vicks Comfort Flex-termometer

SĂĄdan fejlfindes et Vicks Comfort Flex-termometer

Vicks Comfort Flex Digital termometer giver hurtige, 30 sekunders temperaturaflæsninger med nøjagtighed. Den består af en letlæselig LCD-skærm, som du kan skifte fra Fahrenheit til Celsius-aflæsning, automatisk afbrydelse for at forlænge batterilevetiden og en opbevaringsboks og sondebetræk for at beskytte termometeret. Det er vandtæt, så du nemt kan vaske det og giver et bip signal, når det er færdigt med at læse din temperatur. Brug af Vicks Comfort Flex-termometeret er enkelt, men der er et par ting, du bør gøre for at sikre den mest nøjagtige læsning og holde dit termometer kørende.

Tænd for enheden og følg skærmbilledet. Hvis du ikke hører et bip eller skærmen ikke blinker rødt, gult og derefter grønt, skal du kontrollere batterierne. Typisk vil et lille Vicks-ikon blinke, når batterierne er døde.

Sæt enheden over, og bag skærmbilledet er batterihuset. Brug en mønt i spalten på bagsiden, drej mod uret for at åbne og fjerne gamle batterier. Udskift med nye batterier og tag dækslet på igen. Drej med mønten med uret for at spænde igen. Dit termometer skal nu fungere.

Bestem en normal temperatur baseret på hvor du tager din temperatur. Når termometeret anvendes oralt, er en normal temperaturaflæsning mellem 97 og 100 grader Fahrenheit. En rektal temperatur er typisk en grad højere end den ville være oralt, og temperaturer taget under armen er en grad lavere.

Optag din temperatur på to separate tider på en dag, når du har det godt, hvis du ikke er sikker på, hvad din normale temperatur skal være. Gennemsnittet af summen af ​​disse to temperaturer er din normale temperatur.

Undgå at spise, drikke væske, brusebad, træne eller ryge i mindst 15 minutter, før du tager din temperatur, så Vicks Comfort Flex-termometeret giver dig den mest præcise læsning.

Gentag din temperatur, hvis du får et display, der læser "L" eller "Lo." Det betyder, at Vicks Comfort Flex er enten i klar tilstand, hvilket indikerer, at det ikke har læst en temperatur endnu eller læser en temperatur lavere end 90 grader Fahrenheit.

Kontroller at du placerer termometeret korrekt i position. Under armen skal temperaturerne tages med termometer sondeenden, der rører ved huden under armen og enheden er placeret lige op og ned. Sænk din arm til siden af ​​din krop. Hvis du læser din temperatur under tungen, skal du sørge for, at sonden er godt under, og din tunge er sænket, og din mund er lukket.

Vent på, at enheden piper før fjernelse. Hvis den ikke bipper, er den ikke færdig med at læse din temperatur endnu.

Returner Vicks Comfort Flex-termometeret, hvis du har prøvet alle disse trin, og det virker stadig ikke korrekt. Enheden har en levetidsgaranti, så længe enheden er blevet anvendt korrekt, og problemet er ikke relateret til fejl eller batterisvigt. Vicks reparerer eller udskifter din enhed med en ny.

Del:
Kommentarer