Sådan fejlfindes en Star Trac tredemølle

Sådan fejlfindes en Star Trac tredemølle

Star Trac tredemølle er fremstillet til brug i et hjem gym eller fitnesscenter. Den indeholder en stor skærm og knappekonsol. Brugen af ​​Star Trac tredemølle anbefales til personer, der har god fysisk kondition eller har fået godkendt et træningsprogram fra deres læge. Betjening af Star Trac tredemølle er forholdsvis simpelt, men lejlighedsvise vanskeligheder kan få brugere til at fejlfinding og forsøge at løse problemet, før de kontakter autoriseret servicepersonale.

Sørg for, at løbebåndet er korrekt forbundet til en jordforsyning, hvis løbebåndet ikke virker. Fjern konsolnøglen, og indsæt den igen, efter at trædemåleren er startet igen. Tryk reset switchen i nærheden af ​​tredemølleens bund, hvis kontakten er vendt om.

Slå løbebåndet af og vent et øjeblik, inden du tænder igen, hvis skærmen udløser før den ønskede træningsskærm vises, eller hvis der opstår en fejl under drift af den ønskede træningsindstilling.

Genstart løbebåndet, hvis hastigheden tabes uventet under brug. Kontroller hastighedsføleren ved at finde svinghjulet på motoren. LED-sensoren på motoren skal blinke, mens svinghjulet drejer. Kontakt en autoriseret servicetekniker, hvis LED-sensoren ikke virker.

Tryk på "E-Stop" -knappen, hvis løbebåndet stopper uventet for at nulstille nødstopfunktionen. Dette vil nulstille løbebåndet.

Tør hænderne helt og tryk på "Reset" -knappen på pulsfeltet, hvis hjertefrekvenssensoren ikke viser brugerens puls korrekt. Placer hænderne tilbage på sensorerne for at få en pulsudlæsning.

Genstart løbebåndet, hvis fejlkoder 38, 41 eller 42 vises på skærmen. Hvis fejlkoden vises igen, skal du trykke på "Hæld kalibrering" på installationsskærmen. Tryk "Start" og vent på, at hældningen skal kalibrere igen. Tryk på "Afslut", når du er færdig.

Del:
Kommentarer