Sådan fejlfindes en slendertone

Sådan fejlfindes en slendertone

En Slendertone Gymbody Plus er et toningrem med en digital grænseflade, der hjælper dig med at styrke dine abdominale muskler ved blot at bære bæltet og trykke på en knap. Når du har brugt din Slendertone flere gange, kan du opleve nogle tilbageslag med din enhed, som f.eks. Tab og ubehag. Udfører din egen vedligeholdelse vil din Slendertone køre effektivt på kort tid. Du kan udskifte gamle batterier og indsætte nye, justere de indre puder, så de føler sig mere behagelige mod din hud og vækker slendertonen fra "Paus" -tilstand.

Indsæt nye batterier i din Slendertone, hvis strømmen ikke tændes, og ingen lamper blinker. Fjern batterikammerets dæksel ved at vælge låse låsen åben med fingertoppen. Træk batterikammerets dæksel væk, og fjern de gamle batterier. Undersøg indersiden af ​​dit batterikammer for snavs eller snavs. Hvis kammeret er snavset (især metalreceptorerne), rengøres det med en renseklud. Placer tre AAA batterier i kammeret, idet du er forsigtig med at huske polaritetsindikatorerne, der er trykt på indersiden af ​​kammeret. Udskift batteridækslet over toppen af ​​kammeret, og skub det lukkede med et hørbart klik. Prøv at tænde din enhed.

Våd ryggen af ​​bæltepuderne, hvis de forårsager en ubehagelig fornemmelse mod din hud. Vandet vil hjælpe puderne til ikke at holde så meget. Bekræft, at bæltet er stramt og puderne er tætte mod din hud. Hvis de bevæger sig rundt mens du træner, vil det medføre friktion og ubehageligt gnidning af huden. Fortryd dit bælte og undersøge puderne for at se om de har smidt væk fra metalreceptorerne. Eksponerede metalreceptorer vil forårsage ubehag, hvis de gnider mod din hud. Fjern puderne og genplacer dem, så metalstykkerne ikke rører din hud. Hvis puderne er meget slidte, skal du kontakte en Slendertone-forhandler for nye puder. Begræns antallet af gange om ugen, hvor du bærer bæltet. Antallet af anbefalede tider med Slendertone er fem forekomster i en uge med seks timer i mellem.

Tryk på tænd / sluk-knappen (placeret på venstre side af Slendertone-grænsefladen) for at tænde bæltet, hvis strømlampen lyser gentagne gange, og du ikke kan opnå et signal. Bælteenheden er i "Pause" -tilstand. Hvis du trykker på "On / Off" -knappen, slukkes enheden midlertidigt.

Undersøg stiften på bunden af ​​dit bælte, der holder din Slendertone-grænseflade på plads, hvis centerintensitetslyset lyser, og et andet lys blinker. Interfacet kan være kommet løs fra bæltet. Bekræft, at stiften er sat korrekt i bunden af ​​bæltet ved tæt inspektion. Undersøg puderne til dæk. Hvis der er dæksler på puderne, skal du fjerne dækslerne, da din slendertone ikke kan foretage korrekt læsning med dækslerne på puderne.

Del:
Kommentarer