SĂĄdan fejlfindes en ProForm CrossWalk

SĂĄdan fejlfindes en ProForm CrossWalk

ProForm Crosswalk løbebånd har svingarm, der giver dig træning i overkroppen, mens du går på løbebåndet. Crosswalk løbebånd indeholder også en strømskråning rampe og digitalt justerbare bælte hastigheder. En ProForm Crosswalk løbebånd kræver den samme grundlæggende vedligeholdelse som en standard tredemølle, bortset fra at du også skal opretholde crosswalkarmene. Fejlfinding af problemer med svingarmene, hældningsrampen og løbebåndet, før du kontakter ProForm. Du kan spare dig tid og penge.

Swing Arms Squeak

Løsn modstandsknappen, som er nederst på svingarmen, hvor armen forbinder tredemøllen oprejst. Fjern modstandsknappen helt.

Træk modstandsenheden ud af stående. Placer en lille smule fedt på modstandskeglen - dette er den del af forsamlingen, der glider ind i opretstående.

Skub forsamlingen tilbage i stĂĄende. Udskift og stram modstandsknappen. Gentag pĂĄ den anden svingarm.

Hældning ændres ikke korrekt

Indsæt den magnetiske sikkerhedsnøgle i konsollen.

Tryk enten på stigningen op eller ned pilen. Hældningsrammen begynder at bevæge sig. Mens den bevæger sig, skal du fjerne magnetnøglen fra konsollen.

Vent indtil rampens rampe holder op med at flytte og genindlæs magnetnøglen igen. Rampen vil flytte til sit højeste niveau og derefter tilbage til sit laveste niveau. Dette rekalibrerer hældningssystemet.

Walking Belt Slips

Fjern magnetnøglen og tag stikket ud af stikkontakten. Find idlerboltene bag på din ProForm Crosswalk løbebånd. De er i endekapslerne på hver side af løbebåndet.

Brug en unbrakonøgle til at dreje den venstre akselbøsning 1/2 omdrejning med uret, hvis bæltet glider til venstre. Hvis bæltet skifter til højre, drejes bolt 1/2 mod uret.

Indsæt Crosswalk løbebåndet og indsæt tasten i konsollen. Stand bag løbebåndet, kør bæltet med en medium hastighed og se bæltet for at se om det er centreret. Hvis ikke, gentag trin 1 og 2, indtil den er centreret.

Del:
Kommentarer