SĂĄdan fejlfindes en livsstil 9500HR elliptisk

SĂĄdan fejlfindes en livsstil 9500HR elliptisk

Life Fitness 9500HR elliptiske er en træningsmaskin af høj kvalitet designet til at modstå timer med kontinuerlig brug. Derfor bør du ikke opleve mange problemer med maskinen. Hvis du har små barrierer for en passende træning, som f.eks. Problemer med hjertefrekvensmonitoren, slibeskiver eller løse arm- eller fodpedaler, kan du identificere og løse problemet med en lille albuefedt.

Power Issues

Du kan ikke bruge Life Fitness 9500HR elliptiske uden strømforsyning eller uden en korrekt funktionsdisplay. Hvis du starter din træning, men maskinen ikke tændes, skal du kontrollere, om maskinen er tilsluttet. Du kan også gerne tilslutte noget andet til stikkontakten for at teste, om stikkontakten har strøm. Kontroller derefter afbryderen for at afgøre, om den har trukket ud og skal nulstilles. Hvis strømmen går til maskinen, men skærmen virker uregelmæssig, og tasterne ikke fungerer korrekt, kan problemet være konsollen. Nulstil skærmens konsolens stik. Tjek din 9500HR manual for korrekt nulstillingsvejledning. Du kan dog fjerne displaykonsollen ved at skrue fire bolte ud og sørge for at kablerne er sat i konsollen. Kablerne forbinder gennem to små plastikstykker, der sættes i konsollen og en ledning med et plastikstykke på enden, der stikker ind i partnerstykket fra en ledning, der kommer ud af maskinen.

PulsmĂĄler

En af de fordelagtige funktioner på 9500HR er pulsmåleren. Hvis brystbæltemonteringen ikke virker korrekt, foreslår instruktionsmanualen at genvæske elektroderne med spyt eller vand fra fingrene eller vandet på en fugtig klud, før du placerer dem fladt mod huden. Du skal være inden for 3 meter af senderen og ofte, hvis du er inden for 3 meter af en anden sender, kan du få interferens og et uregelmæssigt monitorrespons. Dette kan også ske, hvis du står tæt på et fjernsyn, en mobiltelefon, en computer, strømledninger eller andre elektromagnetiske felter. Hvis batteriet inde i brystmonitoren skal udskiftes, skal du kontakte Life Fitness. Hvis du bruger en alternativ hjertefrekvensmonitor, f.eks. Håndgrebene, og du ikke får en nøjagtig pulsaflæsning, tørre du hænderne og genoptag sensoren, så sørg for at du kontakter to sensorer med hver hånd.

Pedaler og remskiver

Hvis du hører en slibende eller stødende støj, når du bruger din elliptiske, vil du kontrollere maskinen for f.eks. Ikke-justerede remskiver, snavs på hjulsporene, pedaler, der rammer låget, dårlige drejepunktlejer eller løse bolte i krumtapearmen. Andre ting at overveje er en dårlig generator, pudeblok, der er placeret på vevakslen eller mellemakselkonstruktionen, som drejer en af ​​remskiverne til alternatorremmen. Disse skal udskiftes med det samme. Hvis baghjulet er frosset, skal du rengøre maskinen og smøre hjulet. Og hvis du hører en støjende lyd, skal du muligvis justere pedalerne.

VĂĄben og drev

Hvis armhåndtagene løsner, skal du skrue eller udskifte boltene i armforlængelsessættet. Bolte bør justeres til et moment mellem 30 og 35 pund, ifølge Life Fitness. Kontroller og stram eller udskift også bolte, der forbinder overarmhåndtagene til armene på underarmene. Hvis maskinen føles som om den glider, må drivremmen måske udskiftes, eller det kan være nødvendigt at justere spændingen. Life Fitness anbefaler at sætte et nyt bælte på 1/4 tommer og 170 pund og et ældre bælte på 1/4 tommer og 160 pund.

Del:
Kommentarer