SÃ¥dan fejlfindes Acorn Stair Lifts

SÃ¥dan fejlfindes Acorn Stair Lifts

Acorn Trappelifter hjælper personer, der har problemer med at komme op og ned ad trappen. Dette mærke er kendt for sin brugervenlighed, klart kontrolpanel og sikkerhedsfunktioner. Selvom strømmen i et hjem er forstyrret, er Acorn Stair Lift designet til at køre på egen kraft, så trappeopladningen ikke afbrydes.

Sørg for, at stolen vender fremad, og at sikkerhedsarmen ikke er i opretstående stilling. Kontrolpanelet viser nummeret fire for at angive denne fejl. Sædet skal vendes fremad, og sikkerhedsarmen skal være nede for at betjene Acorn Stair løfteenheden.

Kontroller fjernbetjeningen, hvis enheden stopper under brugen. Sommetider kan udenfor radiosignaler forstyrre driften af ​​trappeenheder. Som en sikkerhedsforanstaltning er trappehejsen designet til at stoppe, hvis dette sker. Du skal blot vende omskifteren, og enheden skal fortsætte.

Sæt sædet fra 45- eller 90-graders vinkelpositionen til kørestilling, eller enheden vil ikke fungere. Kontrolpanelet vil læse fejl fire.

Genoplad batteriet af trappehejsen ved at parkere stolen ved det korrekte øvre og nedre endepunkt. Hvis stolen ikke tilsluttes opladeren, vil apparatet blive tømt for strøm og vil ikke fungere.

Undersøg yderligere fejlvisningskodeoplysninger i produktmanualen. Denne vejledning findes i afsnittet Reference nedenfor.

Rengør sporet regelmæssigt for at forhindre snavs og snavs i at forstyrre enhedens ydeevne.

Nulstil enhedens fejlkoder til standardbetjening ved at slukke for strømmen i ca. 30 sekunder.

Tips

Acorn Trappelifter er drevet af deres egen batteripakke, så der er ingen risiko for elektrisk stød. Af sikkerhedsmæssige årsager skal trappen være fri for andre mennesker og ryddet af genstande, når elevatoren er i drift.

Advarsler

Elevatoren er kun designet til at bære en person ad gangen. Husdyr og små børn skal opbevares i en afstand, når trappehejsen er i brug. Løse tøj eller smykker bør være gemt i, når trappeløftet bruges for at undgå skade. Små genstande kan falde ind i trappehejsemekanismen og beskadige maskinen.

Del:
Kommentarer