Sådan fastgøres blybånd til en golfklubdriver

Sådan fastgøres blybånd til en golfklubdriver

Der findes mange tænkeskoler om hvor du skal placere bånd på din klub for at opnå den maksimale effekt. Tilsyneladende har alle amatør- og professionelle golfspillere deres egne teorier om dette. Anvendelse af blybånd til din klub kan tillade dig at foretage justeringer på området; selvom det er vigtigt at huske på at gøre det, mens du spiller en runde, er ulovligt. Det kan også give dig mulighed for at rette visse svingfejl, herunder skæring og tilslutning.

Skær 2-tommers strimler af blybånd. Antallet af strimler varierer afhængigt af, hvor mange det vil tage for at rette din sving. Placér båndet bag på din chauffør, ved klubbens hæl. Du kan placere den i længderetningen eller pakke den rundt på siden af ​​din chauffør. Dette skal hjælpe dig med at skære ned på skiver. Køb tape fra en pro shop.

Placér en båndstrimmel nær din førers tå, hvor de fleste førerens tyngdepunkt befinder sig. Test din klub ved at tage et par svingninger på rækken. Du bør bemærke kugler, der hakker eller tegner med mindre frekvens, samt højere bane på dine drev.

Tilføj tape på bagsiden af ​​din chauffør, mellem hælen og tåen og derved øge svingvægten og tillade bolden at hoppe ud af din klub med en lige bane. Endnu en gang kan båndstrimler påføres i længderetningen eller indpakket rundt om klubbens hoved.

Del:
Kommentarer