Sådan Fastgør Knæ Savers til Shin Guards

Sådan Fastgør Knæ Savers til Shin Guards

Knæsparere er pads, der fanger fat, for at undgå stress på knæ, kælvmuskler, skinner og lår. Knæsparere begyndte først at blive brugt af fangere i 1990'erne og bruges nu af fangere fra Little League til Major League Baseball.

Køb knæbesparende på en sportsforretning. Hvis du er en catcher for et ungdoms ligamag eller et skolehold, får du normalt fangstens gear til brug. Din træner vil have shin guards, en brystbeskytter og en maske til dig at bære. Han kan også have knæsparere, men det betragtes normalt som ekstraudstyr, og du bliver nødt til at købe dem selv.

Placer puderne på bagsiden af ​​dine kalvemuskler. Knæbesparerens form ligner den af ​​en tygkage. Den mindre ende af tæren skal gå mod indersiden af ​​knæet, og den bredere kant skal gå mod backstop, når du er i en catcher's crouch bag pladen.

Hæk de snaps, der kommer fra knæbeskytteren til skinnebeskyttelsen. Der kommer enten to eller fire stropper, der kommer fra knæspareren. Disse stropper er beregnet til at krog over shin guarden. Hæk de to stropper fra kanten af ​​knæspareren til den del af skindbeskyttelsen, der er tættest på knæet.

Hæk knæbeskytterens nederste to snaps til den del af shin beskyttelsen, som er tættest på midten af ​​shin guarden. Ved at forbinde fire stropper fra knæbeskytteren til skinnebeskyttelsen, vil dine ben betydelige polstring, da du hænger i en fangers holdning i hele flertallet af spillet.

Unsnap dine knæsparere, når dit holds halv-inning i feltet er overstået. Tag dem ud, ligesom du ville have noget andet stykker af udstyr. Sæt dem på inden begyndelsen af ​​den næste inning. Hvis du sætter på knæsparere, vil du sandsynligvis tage ekstra 30 sekunder pr. Inddrivning.

Del:
Kommentarer