Sådan får du store våben i CrossFit

Sådan får du store våben i CrossFit

CrossFit atleter er generelt kendt for deres imponerende præstationer af muskelstyrke, udholdenhed og udholdenhed og deres evne til at træne på meget intense niveauer. CrossFit er imidlertid ikke synonymt med at producere atleter med udbulende biceps og enorme triceps. Grundlæggeren af ​​CrossFit, Greg Glassman, bemærker, at systemet fokuserer på at træne kroppen som helhed i stedet for at isolere forskellige dele, selvom det ikke betyder, at du ikke kan få store arme i CrossFit.

Trin 1

Bliv stærkere. Det lyder måske indlysende, men stærkere muskler svarer til større muskler. CrossFit inkorporerer olympiske løfte- og kraftløftestil bevægelser, men ingen armisoleringsøvelser. Stadig kan du bygge masse, ifølge 2011 og 2012 CrossFit Games mester Rich Froning. Han tilføjer, at du kan se ud som en bodybuilder, når du laver CrossFit, forudsat at du arbejder på at øge din styrke.

Trin 2

Fokus på bevægelser, der virker din overkrop. De fleste CrossFit træningsarbejder virker hele kroppen, og under træning er dine ben vigtige, hvis træning i overkroppen er din prioritet. Der er ingen skade i at udføre mere trænings-specifikke træning. Disse rutiner omfatter chin-ups, pushups og håndstand pushups, dips på gymnastic ringe, overhead presser og jerks.

Trin 3

Få det rigtig godt at kippe pull-ups. Kipping pull-ups er CrossFits svar på den regelmæssige pull-up. Kipping pull-ups involverer stadig hængende fra en pull-up bar og flytter din krop op fra en lige arm position, indtil din hage er over baren, men de tillader brug af meget mere fart. Start hver rep ved at svinge dine ben for at opbygge en vis hastighed, og træk derefter dig selv op.

Trin 4

Tilføj i en eller to dage af isolationsarm øvelser hver uge, rådgiver Pedro Quiros, ejer af CrossFit thump. For at sikre, at du har energi til dine regelmæssige CrossFit træningsprogrammer, er det mere fornuftigt at træne dine arme på en anden dag. Din session kan bestå af dumbbell krøller, barbell krøller, kabel push-downs og tæt-greb bænk presser, hver udføres for tre til fire sæt af 10 til 12 reps.

Trin 5

Op dit proteinindtag og start pakning i kalorierne. Du har brug for disse kalorier og protein sammen med sunde kulhydrater og fedtstoffer til at opbygge muskelmasse. CrossFit tilslutter sig Paleo eller caveman kost, hvilket betyder at du spiser meget kylling, bøf, laks, æg, frugt, søde kartofler, nødder og kokosnød.

Del:
Kommentarer