Sådan får du sponsoreret af Quiksilver

Sådan får du sponsoreret af Quiksilver

Quicksilver, Inc. er et selskab, der sælger mænds og kvinders beklædning og tilbehør, som sælges i indkøbscentre og sportsbutikker. Deres mærker omfatter Quicksilver, Roxy, Private Surf, Que og Raisins etiketter. Deres mærker er populære blandt surfere, skateboardere og andre sportsentusiaster, såvel som dem der nyder en atletisk mode. Virksomheden har også fået anerkendelse i den sportslige verden gennem de begivenheder, den sponsorerer, såsom Quicksilver Radar og Quicksilver Pro. Kelly Slater og Stephanie Gilmore er blandt de professionelle atleter, som Quicksilver sponsorerer.

Trin 1

Udvikle dine færdigheder i en af ​​de tre sport, som Quicksilver fokuserer på, ved konstant at øve det. Quicksilvers hovedsporter omfatter surfing, skateboarding og sne sport. Quicksilver søger talent i disse områder, og du vil øge dine chancer for at blive sponsoreret, hvis du fokuserer på nogen af ​​disse sportsgrene. Du vil også møde sportsfolk med hvem du kan øve dig for at opnå et højt kompetenceniveau i sporten, eller du kan endda få held og møde en professionel atlet. Færdighed i sporten er den vigtigste egenskab for at få sponsorering, fordi du vil repræsentere mærket.

Trin 2

Få offentlighed ved at vinde konkurrencer i en af ​​de tre sportsgrene, som Quicksilver fokuserer på. Talentscouter fra Quicksilver deltager i konkurrencer og andre sportsbegivenheder, og at få anerkendelse i disse arrangementer hjælper dig med at tiltrække en talentscoutes opmærksomhed, som kan være i publikum. Vindende konkurrencer vil også hjælpe dig med at etablere en track record for præstation i den pågældende sport, som kan hjælpe dig med at få en fordel, når du ansøger om konkurrencer. Du kan også få offentliggørelse ved at være med i lokale aviser.

Trin 3

Opret en hjemmeside eller en blog for at vise din dedikation til sporten. Et websted eller en blog kan bruges som et marketingværktøj til at præsentere dig selv online. At være aktiv online i sportsfora vil hjælpe dig med at få efterfølgere, som kan øge din profil i surfing, skateboarding eller sne sport samfund. Derudover giver en online tilstedeværelse andre mulighed for hurtigt at finde dig, især de personer, du møder på netværk og sportsbegivenheder. Du kan også bruge din blog til at interagere med Quicksilver online, især på Mountain and Wave-bloggen på Quicksilver-webstedet.

Trin 4

Kontakt Quicksilver for at spørge dem om sponsorelaterede begivenheder og konkurrencer. Quicksilver kører forskellige konkurrencer, lige fra at vinde Quicksilver-produkter for at få adgang til arrangementer, for selv at opnå sponsorering. Disse konkurrencer kan kræve, at du sender billeder eller videoer af dig, der spiller sporten. Opfølg med firmakontoret for at spørge om opdateringer vedrørende konkurrencevindere og aktuelle muligheder. Du kan også bruge en sidedør til virksomheden ved at målrette mod deres mindre kendte mærker som Que og Raisins.

Trin 5

Netværk med industriinspektører for at finde en talentscout. Lær folk i branchen at kende, fra butiksejere til arrangementsarrangører til sportsbusser. Disse mennesker er vidende om branchen, og de kan muligvis forbinde dig med en talentscout. Som Pat O'Donnell siger om Surfline, et online community af surfere, var hans første sponsor en lokal surfbrætbutik, inden han kom ind i en konkurrence og fik sponsorering fra en tøjproducent.

Del:
Kommentarer