Sådan får du sponsoreret af Element Skateboards

Sådan får du sponsoreret af Element Skateboards

Element, dannet i 1992 og baseret i Californien, producerer skateboards og tilbehør af høj kvalitet. Selskabets image fokuserer på simpel, ren foret grafik og en forskellig række produkter fra miljøvenlige boards til dæk fremstillet med interne luftkamre. Element sponsorerer ryttere gennem sin amatør- og professionelle holdsupport. Holdmedlemmer kan kvalificere sig til produktrabatter, gratis klistermærker og merchandise eller monetær kompensation baseret på niveau uddelt af holdleder.

Trin 1

Skriv et CV, der indeholder en profil af dine rideevner, resultater og bidrag til industrien og samfundet. Medtag kontaktoplysninger og referencer. I et følgebrev, redegør for formålet med din sponsoropfordring, mål og grund til, at du vælger Element-produkter over konkurrenter.

Trin 2

Skyd og rediger en video med dig selv at køre lokale arrangementer og parker, interviewe ryttere, hyping Element produkter eller konkurrere. Målet er at vise teamchefen, at du vil være en positiv repræsentant for virksomheden.

Trin 3

Tag billeder af dig selv ved hjælp af Element produkter og iført mærke tøj. Vis firmaet at du er en loyal kunde, som fortjener sponsorering.

Trin 4

Kompilere og send en pakke, herunder et CV og et brev, fotos og en video til: Element Skateboards, c / o Marketing, 121 Waterworks Way, Suite 100, Irvine, California 92618. Opfølg med en teammand ved telefon eller email.

Trin 5

Udvikle relationer med repræsentanter for industrien. Brug sociale netværk websteder til at forbinde med Element og andre up-and-coming ryttere. Deltag sponsorerede arrangementer, konkurrencer, skate lejre og åbne huse. Introducer dig selv til Element's team manger og personale, og send dem regelmæssige opdateringer af dit program og konkurrenceresultater. Målet er, at firmaets repræsentanter lærer og genkender dit navn.

Trin 6

Skriv din egen blog baseret på skateboarding. Opdater ofte og inkludere billeder og video af dig selv og dit skøjteliv. Indsamle en efterfølgende og sende links til din blog i Element korrespondance.

Del:
Kommentarer