Sådan får du sædet fra en Yamaha

Sådan får du sædet fra en Yamaha

Med sædet på din Yamaha motorcykel er en hurtig og nem måde at kunne udføre vedligeholdelse på din snavscykel. Afhængigt af hvilken type Yamaha motorcykel du har, kan sædekontakten være på et andet sted, men på alle motocross Yamaha motorcykler er de alle på samme sted og har samme proces. Ved at tage sædet fra enhver anden type motorcykel, kan du ikke udføre de typer af vedligeholdelse, du kunne gøre på en motocross cykel.

Placer din cykel på sit standestativ eller en reparationsholder. Dette forhindrer cyklen i at bevæge sig og giver dig mulighed for hurtigt og nemt at komme rundt på cyklen og udføre reparationer. Det vil også fungere, men en reparationsplads er meget sikrere og får cyklen fra jorden.

Feel omkring bagsiden af ​​sædet på undersiden af ​​det. Der skal være enten en lås eller to bolte. Boltene vil være på hver side og holde sædet til rammen. Hvis der er en lås, kan du nemt trække tilbage på låsen, og sædet vil komme ud med en let slæbebåd. Hvis der er bolte, skal du bruge et skruenøglesæt.

Tag den rigtige strøgnøgle, hvilket sandsynligvis er en 1/2 tommer og løsn boltene på begge sider. Pas på at se boltene, da de kan falde ud og være svært at finde rullende på jorden. Efter løsningen af ​​de to bolte skal du tage dem ud.

Løft op på bagsiden, hvor du lige har fjernet boltene og vippes sædet op, indtil forsiden af ​​sædet slippes i nærheden af ​​styret. Så kan du fortsætte med at løfte op, indtil sædet er helt fjernet.

Del:
Kommentarer