Sådan får du rippet ved 50

Sådan får du rippet ved 50

At få revet på 50 er et spørgsmål om disciplin. Ikke anderledes end at blive revet i en hvilken som helst anden alder, det kræver en god kost, regimenteret træning og store mængder kvalitet hvile. Forstå, der er forskel på at blive revet og være i god form. Hvis du træner for dit helbred, kan du være i god eller god form. Hvis du vil blive rippet, skal du træne for et kig, en fysik. Du skal evaluere din krop og bestemme dens behov. Først og fremmest skal du miste ekstra fedt. En mand skal være kortere end 20% kropsfedt, en kvinde under 30%.

Kost

Trin 1

Design en kost, hvor du fjerner fødevarer uden næringsværdi. Lær, hvad hver mad du spiser, gør din krop. Du vil opdage, at jo enklere fødevaren er, desto mere information er tilgængelig, og jo mere positive er virkningerne på din krop. For eksempel er det dybt mindre vanskeligt at studere virkningerne af et æble på din krop i forhold til den forskning, der kræves for at forstå virkningerne af en generisk brand salatdressing med 20 ingredienser og farvestoffer.

Trin 2

Forøg dit komplekse kulhydratindtag og følg dit indtag af simpelt sukker. Komplekse kulhydrater giver en kilde til vedvarende energi, da komplekse kulhydrater kræver tid for din krop til at indtage. Din krop fordøjer simpelt sukker næsten øjeblikkeligt og brænder også sukkererne hurtigt. Effekten er et energislag i en kort periode, så en krop luller. Grøntsager, fuldkorn, brun ris, klid og hvede er eksempler på fødevarer med højt indhold af komplekse kulhydrater. Mælkchokolade, raffinerede og berigede brød og alkohol er fødevarer fyldt med simple sukkerarter, der giver lidt eller ingen næring. Undgå alt med høj fructose majssirup. Ved at gøre det fjerner du en stor del af de fødevarer, der forhindrer dig i at blive revet.

Trin 3

Forbruge protein og fra mange forskellige kilder. Rødt kød giver jern, som din krop udnytter meget, når du træner hårdt, men det er svært at fordøje. Forbruge kylling. Den har mindre fedt end rødt kød, men kun 2/3 af proteinet pr. Gram, der leveres af rødt kød. Forbruge fisk. Endnu engang har den ikke det samme proteinforhold af rødt kød pr. Gram, men det giver din krop med fedtstoffer og olier afgørende for din krops reparationsproces. Spis æg. Æg er den eneste ikke-supplerende fødekilde, der giver et komplet protein. Alle andre proteinkilder mangler en eller flere essentielle aminosyrer. For at blive revet, skal din krop reparere det skader du gør under en træning. Uden aminosyrer er dette umuligt.

Arbejde og hvile

Trin 1

Løft vægten aerobt. At blive stærk og være i god fysisk form er ofte et spørgsmål om anaerob øvelse. At blive revet er et spørgsmål om at have en lav kropsfedtprocent. Høje sæt med høje reps er nøglen. For eksempel gør fem sæt med en øvelse med 20 gentagelser, før du går videre til din næste øvelse. Dette vil øge din puls, som igen brænder fedt. Rippet er fedtfri.

Trin 2

Cyklus din puls. Aerob træning betyder vedvarende bevægelse. Det betyder dog ikke vedvarende puls. For at cykle din puls op og ned øges og reduceres hastigheden på din øvelse. Hvis du for eksempel kører, må du ikke køre med samme hastighed hele længden af ​​din kørsel. Flyt hurtigere, øg din puls, så langsomt og lad din krop komme til at genoprette, så øg din hastighed igen og derefter gendan. Militære træningsprogrammer, de 300 træningstræning, de fleste pro-atletiske trænere og Tour De France-cyklister, mens de måske ikke alle kalder det samme, baserer deres træningspersoner på hjertefrekvenscykling.

Trin 3

Hvile. Din krop skal reparere, og det gør det bedst, når du sover. Sov når du er træt og tag bremser. Træn ikke over din krop, eller dine træningstræninger vil lide. Hvis der bliver revet på 50, er en prioritet, hvile en prioritet, uanset din travle tidsplan. Du kan ikke nå dine personlige forventninger med en god kost og ærlig træning alene. Du skal tillade din krop at reparere den skade, du gør under træning.

Del:
Kommentarer