Sådan får du pletter ud af tungen

Sådan får du pletter ud af tungen

Usynlige pletter fra vin, tobak, popsicles og stærkt farvede saftdrikke kan plette din tunge. Fjernelse af disse pletter er enkel og tilføjer kun minutter til dit daglige tandbørstningsregiment. Kombination af din daglige tandpleje med en tunge skraber kan slippe af med yucky affald og ildelugtende bakterier, så din tunge ser mere behageligt ud for dem omkring dig.

Køre tungen skraberen over overfladen af ​​tungen fjerne farvede døde celler, madrester og bakterier, der manifesterer sig som en film eller misfarvning på tungen. Du behøver ikke at lægge pres på, skraberen fjerner opbygningen, når du glider den over bunden af ​​tungen.

Skyl scraberen under varmt vand for at fjerne rester opbygget på værktøjet og fortsæt med at gentage skrabehandlingen to eller tre gange.

Anbring en tandpasta på din tandbørste og børste tænderne. Vær særlig opmærksom på tungen og børster hele overfladen. Skyl med vand. Påfør en anden tandpasta til din tandbørste og børst tungen igen. Børst ikke for hårdt - du vil ikke gøre din tunge såre. Skyl med mundskyl for at fjerne overskydende madrester og tjek tunge i spejlet.

Tips

Sørg for at floss dine tænder efter børstning for at fjerne eventuelle madrester, der er fanget i tandkødet. Dette kan også hjælpe med at bekæmpe dårlig ånde.

Advarsler

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din familie tandlæge, da der kan være et andet alvorligt eller underliggende problem.

Del:
Kommentarer