Sådan får du nikotin fra din tunge

Sådan får du nikotin fra din tunge

Nikotin er meget vanedannende og kan indtages ved at ryge cigaretter, cigarer, rør eller bruge tyggetobak. Tjære og nikotin, der findes i sådanne produkter, kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer som kræft, emfysem og tyggegummi. Ved regelmæssig brug af nikotin kan pletter enhver kropsdel ​​det kommer i kontakt med, såsom fingre, læber og tunge. Der er flere ting, du kan gøre for at få en nikotinflektion ud af tungen.

Skraber tungen med en speciel enhed. Køb en tunge skraber i tandpleje sektionen af ​​din lokale apotek og skraber din tunge med det, når du børster dine tænder. Skrabning af tungen vil hjælpe med at fjerne bakterier og pletter, som nikotin kan deponere over tid.

Børst din tunge, når du renser dine tænder. Børstning din tunge virker på samme måde som en tunge skraber gør, og vil hjælpe skrubbe nikotin pletter samtidig med at overfladen af ​​din tunge rengøres.

Skyl munden med en tjærefjernende mundskylv, der købes fra et apotek. Brug denne mundskyl i 30 sekunder to gange om dagen for at bekæmpe tungeflader.

Køb en tandpasta, der indeholder peroxid og bagepulver, to meget rensende elementer. Børst din tunge med denne pasta to gange om dagen for at rense tungen og fjerne nikotinpletter.

Stop rygning. Din farvede tunge vil falme og rydde på egen hånd, når du stopper med at udsætte det for nikotin, plus dit helbred vil også blive bedre.

Advarsler

Afslutning af rygning reducerer i høj grad alvorlige risici for dit helbred.

Del:
Kommentarer