Sådan får du NFL Sunday Ticket

Sådan får du NFL Sunday Ticket

Når NFL fodboldens faste sæson begynder, er der ikke noget bedre end at se dit yndlings fodboldhold i aktion. Men hvis du ikke bor i eller nær dit favoritholds hjemmebase, er det næsten umuligt at fange et glimt af dem. NFL Sunday Ticket er det næstbedste at være på stadion - og koster en fjerdedel prisen på en sæsonbillet. Og det er nemt at bestille. Bare følg disse enkle trin, og du vil være på vej til et forreste sæde til spilletid.

Bestil DIRECTV. For at tilmelde dig NFL søndagsbillet, skal du registrere dig for DIRECTV satellittjeneste. De er eksklusive transportør af NFL Sunday Ticket-pakken. Du kan gøre dette online eller via telefon.

Du skal forsyne DIRECTV-repræsentanten med dit personnummer, et gyldigt hjem- eller forretningsadresse og telefonnummer (hvor du vil have service) og et gyldigt kreditkortnummer. De vil køre en kredit check for at sikre din kredit er i god stand.

Diskuter eventuelle NFL søndagskupon kampagner eller særlige tilbud med DIRECTV kundeservice repræsentant. Omkring fodboldsæsonen har DIRECTV været kendt for at tilbyde en premium servicepakke gratis i en periode, hvor førstegangs-brugere tilmelder sig NFL Sunday Ticket. Derudover tilbyder nogle salgsfremmende pakker gratis installation og en gratis HD eller almindelig modtager.

Ved hvad du får. NFL Sunday Ticket-pakken koster $ 270 og har ca. 14 NFL-spil om søndagen under NFL-reguleringen. Preseason spil, mandag nat fodbold spil på ESPN, søndag nat fodbold spil på NBC og nogle torsdag aften spil er ikke luftet. Hvis en lokal FOX eller CBS affiliate i dit område viser et fodboldkamp, ​​vises det ikke via NFL Sunday Ticket.

Uddann dig selv på yderligere, gratis forbedringer forbundet med NFL Sunday Ticket. Pakken indeholder også en "player tracker", der giver dig mulighed for at vælge op til 18 spillere og spore deres præstation for sæsonen (fantastisk til Fantasy Football-spillere). Du får også døgnet rundt information om et hold, højdepunkter fra alle spil, der automatisk downloades og gemmes i din DVR og spil 'score og statistik på din tv-skærm.

Spørg om HD. Hvis du har et fjernsyn med høj definition, kan du bestille HD-modtageren eller HD-modtageren / DVR'en via DIRECTV. Eller du kan købe en modtager online eller hos en elektronik butik i dit område.

Forhør om "Super Fan" add-on. For yderligere $ 99 kan du se de fleste fodboldkampe i HD, se otte spil samtidigt på en skærm og få spillets højdepunkter sendt til din telefon.

Spørg om betaling. DIRECTV kan adskille din betaling i fire eller fem rater, samt trække betalinger automatisk fra din bankkonto.

Planlæg satellit- og modtagerinstallationsservice til dit hjem eller forretning. Aftaler er ret nemme at få hurtigt, så en en-dags omløb er helt mulig. Din aftale er tidsplan inden for et fire-timers vindue. Installation tager cirka en halv time.

Når din DIRECTV er oprettet, skal du være fortrolig med din pakke. NFL Sunday Ticket-kanalerne er i 700'erne. Hvis du ikke ser noget på disse kanaler, skal du ikke være foruroliget. Pakken starter ikke, før NFL-reguleringen starter.

Del:
Kommentarer