Sådan får du Mhsaa Umpire Certified

Sådan får du Mhsaa Umpire Certified

At blive registreret dommer i Michigan er ikke svært, men det kræver, at du studerer Michigan High School Athletic Association baseball rulebook og bestå en test for at få opgaver til dommere i hele staten. Hvis du har en baggrund i baseball og har umpired spil på ungdomsniveau, vil du være i stand til at få opgaver til umpire high school baseball spil.

Trin 1

Start umpiring på ungdoms baseball niveau. Du kan have børn, der spiller ungdoms liga eller junior league baseball. Frivillig til dommerspil for at se, hvordan du kan lide det og hvordan du udfører. Hvis du nyder din tid på baseballbanen, kan du træffe hurtige og præcise beslutninger, når spillet fortsætter og ikke bliver overvældet, når du diskuterer spiller med trænere og ledere, kan du være den rigtige person til at dominere high school baseball i Michigan.

Trin 2

Undersøg baseballregelbogen. Du skal være bekendt med alle reglerne i spillet og skal kunne anvende dem, når der sker en hændelse, og der opstår en situation. Udover at kende reglerne i spillet, er du nødt til at gøre dig bekendt med grundreglerne på nogen af ​​de gymnasier du kan arbejde.

Trin 3

Gå til en klinik sponsoreret af Michigan High School Athletic Association. På denne klinik vil du blive undervist af statscertificerede veteran-dommere, som vil rådgive dig om, hvordan du anvender regler og håndterer tvister. Du kan stille spørgsmål, du har om noget relateret til reglerne, herunder kvalificerede spillere, balkregler og ensartede regler. I slutningen af ​​klinikken får du en skriftlig test for at bekræfte, at du er bekendt med reglerne. Efter denne test bliver du certificeret og kvalificeret til opgaver.

Trin 4

Tilmeld hvert år for at fortsætte med at få opgaver til umpire high school baseball spil i Michigan. Du behøver ikke at tage flere skriftlige prøver, der skal overvejes til opgaver, selvom coaches, der deltager i spil, som du dominerer, får mulighed for at vurdere din præstation. Umpires, der udfører dårligt konsekvent og ikke viser forbedringer, kan ikke få opgaver i fremtiden.

Del:
Kommentarer