Sådan får du Jennifer Aniston's Body

Sådan får du Jennifer Aniston's Body

Jennifer Aniston i en bikini? Super hot! Hun ser meget yngre ud end sin alder og har haft en fantastisk krop i for mange år at tælle, længe før venner! For at komme hvor som helst nær denne hotness, følg disse trin.

Trin 1

For at få Jennifer Aniston's bikini krop, skal du først indtaste The Zone. Det er blevet rapporteret bredt over hele medierne, at Jennifer Aniston følger Zone-kosten for at holde hendes vægt under kontrol, og kroppen ser sit bedste ud. Denne diætbalancerer carbs, proteiner og fedtstoffer, og holder i grunden din kropps metabolisme effektivt. Når du er i "zonen", taber du pundene nemt og hurtigt. Følgende Zone er ikke svært, men du skal vide, hvad du laver. Kun bestemte fødevarer kan spises sammen for det optimale vægttab, så du skal lave dit hjemmearbejde og se, hvilke fødevarer der passer til hinanden. Hvis dette lyder for tidskrævende, og økonomien er rigeligt, kan du faktisk få Zone måltider leveret til dit hjem. Jennifer har sandsynligvis sin egen personlige kok, der kan lave mad i sin Zone måltider - heldig pige! Hvis du vil have en Jennifer Aniston bikini krop, er Zone en stor del af det, så juster din kost i overensstemmelse hermed.

Trin 2

Tag på yoga, hvis du vil have Jennifer Aniston's bikini krop. Jennifer Aniston er sådan en fan, hun sagde endda, at hun brugte yoga til følelsesmæssigt at arbejde gennem sin skilsmisse fra Brad Pitt. Hun har citeret i Self Magazine for at sige, at hun ville græde gennem poser. Yoga entusiaster mener, at der er en stærk sammenhæng mellem ens sind og krop, og at gå igennem positionerne bringer ofte undertrykte følelser og følelser til overfladen. Hvis du beslutter dig for at prøve yoga, skal du først besøge en klasse i stedet for at prøve at lære hjemme ved hjælp af en dvd eller bog. En dygtig instruktør kan garantere at du placerer dig selv korrekt og bevæger dig et skridt tættere på en Jennifer Aniston bikini krop.

Trin 3

Endelig skal du tage tid til at gøre cardio. Jennifer Aniston savner aldrig en chance for at få hendes hjerte i, selv på stedet. Ifølge US Weekly arbejder hun med en træner hver anden dag i to timer. En del af de to timer er dedikeret til yoga, men i mindst 20 minutter udfører hun en kardio træning på elliptisk maskine eller på tredemølle ved 5,7 mph, med en lille stigning. Når hun arbejder på et sæt og ikke kan gøre det til gymnastiksalen, går hun i løbet af de tidlige timer om morgenen - det er engagement. Jennifer Aniston er fast besluttet på at se godt ud, og hvis du vil have en bikini krop som hende, forberede dig på at arbejde for det.

Del:
Kommentarer